Вибори

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Шось за Бойка забули. А він перший лизнув жопу Трумпу і розпочав виборчі перегони. Його спіч в тік-тоці починається саме з Америки)))

Місто
Odesa-Romania
  • Like
Реакції: Till

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
stas_k, Я звісно не економічний експерт, але вся історія України показує, що якщо політик вміє залучати гроші, то навіть крадіжки не заважають народу добре жити, як в 2007-2008 рр.

Місто
Odesa-Romania
Дюрі-бачі, не, ну вот тут не согласен
Так мы дойдем до оправдания воровства
Если на бюджетное строительство выделили 1 млн, потратили на стройку 0,5 млн, а оставшиеся 0,5 млн раздерибанить с подрядчиком, или напрямую поставить своего подрядчика, и он завышает стоимость на 300%, ну это блин никак ненормально, это жопа.
А у нас что не бюджетный подряд, так то песок купят по 10000 грн за тонну, то яйца, то фонари, то арматуру для бомбоубежища где то в прифронтовом Ужгороде по тройной цене

• Like
Місто
Odesa-Romania
Эти два подхода жизнеспособны одновременно
Было бы желание. Или страх. Что если возьмут за сраку, то на 20 лет крышу над головой дадут
Но я, прежде всего, фигею, когда читаю наши тендеры
Как с ковида началось, что мебель покупали по ковидной срочной процедуре, а потом военные тендеры то вобще жесть пошла, под них что только не пхают, и по каким угодно ценам

Тратить !!! Нужно больше конечно, но тратить, а не воровать

• Like
Місто
Шевченкове
Я звісно не економічний експерт, але вся історія України показує, що якщо політик вміє залучати гроші, то навіть крадіжки не заважають народу добре жити, як в 2007-2008 рр.
:D до 2008 весь світ жив на рекурсивній свинорильній піраміді перекредитованості. А не "політик вміє залучати гроші".
В "The Big short" (2015)
.

мовою, доступною пересічній стриптизерці, все розкладено на пальцях.
Post automatically merged:

Так Плодоляк з команди Зеленського.
Саме про це і повідомлення, камрад тягне подоляківських темників, не напружуючись замаскувати під свої думки.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Till, з 1970-х весь світ сидить на фінансовій піраміді. Але далеко не всі політики можуть залучити потік грошей на благо свого народу. Типовий приклад Венесуела vs Кувейт, або Кучма vs Ющенко vs Квасневський...

Місто
Шевченкове
Дюрі-бачі, як виявилось пізніше "залучателька коштів" підписала пусті папірці і хоч трава не рости. Пізніше ці паперці стали фундаментом для продовження базування в Севастополі миролюбних сусідів.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Я звісно не економічний експерт, але вся історія України показує, що якщо політик вміє залучати гроші
Не треба бути великим економістом, щоб подивитися, коли Йулька була при владі і відкрити ЗУ "Про державний бюджет України" на відповідні роки і порахувати, як зростала сума державного боргу.
Той азірів у порівнянні з Йулькою - мале дитя.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
goga, в кожного своє сприйняття. Я вважаю, що вона тоді більше заважала залученню коштів ніж сприяла і без неї борг би виріс як у Польщі.

• Wow
Реакції: goga
Зверху