Вибори

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
А я таблицею незадоволений,- якщо АБ в списку не буде, то я на вибори не піду.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
З Лондону буде управляти якщо виграє вибори? Новий Полуботко? Тоже золото Заслуженого тепер уже в Англії? В українського еміграційного олігархату новий ставленик? Тепер уже Заслужений на фоні "всенародної любові". Колишні генерали зазвичай куйові міністри.. в цивільному житті. Імхо і історія людства.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Влада: відправляє максимально популярного генерала з очей подалі, бо занадто високий рейтинг перед виборами, які от-от... Але губернатором чукотки, щоб без скандалу.
Тупі вкраїнчики з пам'яттю як у рибки гуппі:
Тоже золото Заслуженого тепер уже в Англії? В українського еміграційного олігархату новий ставленик?
За те що сумнівна фігура для цієї посади - питань немає

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Ungvar, я ось не думаю що він добровільно змінив місце служби/роботи чи як воно там правильно …

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Послом можна і відмовитись, це цивільна служба. Він не генерал англійської армії. Було б бажання.
Post automatically merged:

Тупі вкраїнчики з пам'яттю як у рибки гуппі
Громадянин України з такою ж синьою книжечкою як і Ви. В ваші кармани які у Вас паспорти не заглядаю, а Ви в моїй пам'яті не рийтесь. Я добре знаю, що він зробив для перемоги, і що не зробив, і як Англія допомогла а як без США..і я не я і солдатів нема. Всі оці "вкраинчыки" "укрАинцы" то від бидлуватого рашизму. Якщо не до мене репліка була то наперед прошу вибачення.

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Коли він був успішним генералом я був в Україні і коли неуспішно на жаль але так і не звершився контрнаступ, я також був в Україні, про що можу довести штампами про виїзд і в'їзд. На війні таке буває що люди травмуються. Не все всім для "закидончиків" подібних до Ваших хочеться як дітям пояснювати. Тису не перепливав, доляри не платив, а багато раз повертався лише як 1 мужчина в салоні, бо решта 150... пасажирів самі жінки були. Перший погляд завжди не масштабний тому повертаємось до теми, а не досіпуємось до людей, хто де чому і як вимушений бути навіть проти своєї волі.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
exdvag, бувають пропозиції від яких важко відмовитися. Наприклад: Лондон, або тюрма. Якраз розсекречують секрети провалу контрнаступу-2023

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
а не досіпуємось до людей хто де чому і як вимушений бути навіть проти своєї волі.
Йопт, точно памяʼть як у рибки, навіть на рівні попереднього посту на форумі. Ми буквально обговорюємо тему, яку ти ж і підняв - де і чому хто зараз є. Конкретно - Залужний. З огляду на те, що ти почав нести хєрню, коментар про твоє місцеперебування максимально доречний, пане представник українсього олігархату у вигнанні в Данії. Чи тебе хтось змушував і не було іншого вибору?

Про вкраїнчиків, не до всіх українців звичайно, а тільки про таких як ти - лицемірних у своїх діях, цитуючих якусь абсолютно тупу єрєсь про золото і олігархат у вигнанні, яка явно йде від руснявої пропаганди.
Його прям насильно туди відправили?
Думаю, виторгував собі це, щоб прокласти далі шлях в політику. Одна справа - генерал, зовсім інше - людина з дипломатичним досвідом. Що ніяк не відміняє очевидного факту, що його брудно виперли з позиції головнокомандувача. І того факту, що залишатися, зникнувши з горизонту, що очевидно було головною ціллю, не було б краще ні для кого. Не те щоб в нього був варіант приносити користь в армії.
Ще раз, не бачу його президентом, я б навіть сказав, в політиці взагалі, також зовсім не впевнений що він геніальний генерал, просто люблю факти і не люблю дурачків.

Останнє редагування:

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Оскільки пішов уже майже мат, йопт...і т.д. то я згадаю про дурачків... Я нажаль для моєї особистої сторони життя, не олігарх, ніколи так себе НІДЕ НІКОМУ не називав і за майновим становищем не належу, а те що як тільки появляється якась "успішно для виборчої компанії" кандидатура для електорату, то її тут же починають в свої сфери впливу затягувати олігархічні групи. Рівень безробіття в ЄС зоні в січні 6,2. І більшість з тих 4.2 які зараз не в Україні попадають в цю цільову групу. А лише 1-5% в альпійських курортах. І раз я не там бо немає за що, то Вам хоч дебілом мене рахуйте але олігархом мене називати фактажу немає. Бо я старався щоб в Україні без них, олігархів жилося вільніше. Не будем мірятись розумом. Я розумний, Ви також, а Те що Ви багатьох дурачками рахуєте, то мене за Те на майдані били, щоб Ви зараз тут демагогію розводили а не вас сервер піднімали бо може товариш майор застукає. Discussion between us is over.
Post automatically merged:

Бо на мене Росія за те що пишу тричі стріляла. Бо було за що...не боюсь тіки по чатах розумником бути бо кажу як є...що у нас під боком новий дебіл який вважає себе "історичною постаттю" що повинен перекраяти світ. І надіюсь що він там подохне як сталін і у нас буде мирне життя...і не тільки надіюсь...а ще пахаю на те по 12 годин 7 днів на тиждень..

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
не досіпуємось до людей, хто де чому і як вимушений бути навіть проти своєї волі.
ну прямо как в анекдоте "«Душой я с вами, на каторге в Сибири, а телом, к сожалению, здесь, в Цюрихе в гостинице»

Місто
Львів
Пане exdvag, українська мова для вас не рідна? Вас справді важко читати. Можливо, краще англійською?

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Пане Різниченко, мовний дуалізм з дитинства. Напевно, погоджусь що занадто пишу, спираючись що люди логічно домислять решту з очевидного. Напевно буду більш лаконічний в словах. Дякую за критику що вдосконалює. Гарного особисто Вам і багатьом також дня.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Бо на мене Росія за те що пишу тричі стріляла
Іскандерами я так розумію стріляла? Тобто ті три людини які подивились твої крінжові неграмотні відоси були офіцери руснявих ракетних військ, я так розумію. Ну та, є причини.. але з іншого боку, хоч хтось додивився до кінця - визнання як воно є.
Я насправді щиро не хейчу нікого за те, що виїхали, це можна зрозуміти з того, що сам пишу не з шанців. Але трохи здоровий глузд треба узгоджувати хоча б в своїй голові, коли пишеш.
а те що як тільки появляється якась "успішно для виборчої компанії" кандидатура для електорату, то її тут же починають в свої сфери впливу затягувати олігархічні групи.
А чоловіки, як тільки залишаться наодинці з гарною жінкою, починають думати про секс з нею. Можна називати тебе гвалтівником з цього приводу?

Зверху