Вибори

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
ГлавБухАрик, після були набагато краще, Рябошапка, думаю, один з найкращих за всю історію. Тому президентські посіпаки його й знесли. Один з персонажів, які були обличчями нової влади, але якими просто скористались і викинули.
Жахливо, що багато хто так робить. Відомих людей використовують, як юля чи ригі чи бпп любили, чи як бпп «єврооптимістів».

о, згадав що у Рябошапки крутезні зами були. Віктор Чумак, Трепак, Касько.
Найкращі часи гпу)

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
monter, щось я відчуваю, що, нажаль, президенту з ними комфортно.
В правовому режимі воєнного стану головний блок в державі - силовий, прав у громадян менше, а обовʼязків більше.
А ця татарівська сволота знає як з силовим блоком взаємодіяти. Тому, думаю, ці люди вові корисні. А ще, зєля, як будь-який нормальний топ-менеджер, делегував свої, збільшені воєнним станом повноваження, на цих покидьків. Результат ви бачите.
Його світа його ж політично і хоронить. Це ж було вже! (с) - з папірєдніком.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Тоді вибачайте - "самі, все самі"©
І чомусь є відчуття, що людині для якої і досі Заурер - це "хлам в тридорого", а "Дніпро" - погані турнікети, ніякі пруфи не допоможуть...

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Ба більше: тоді голосував за Порошенка. Не тому, що він кращий, а тому що не було, на моє переконання, тоді якогось вибору, ніж цей. То треба було чи не голосувати зовсім, чи брати на себе зобов'язання йти по дорозі " Армія. Мова. Віра". Нарід вибрав іншого.
На жаль в історії України ще не було жодного нормального кандидата, який би сказав:
" От в мене фонд на сотні мільярдів доларів/євро/юанів і з його допомогою ми проведемо реформи як Бальцерович"
тому й доводиться обирати наступного популіста, який тільки обіцяє світле майбутнє.

Місто
Odesa-Romania
Дюрі-бачі, и не было ни одного чиновника высокого уровня, который бы не ушел с должности в статусе мультимиллионера
Наверно это тоже на что-то, да влияет )

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Kritik, Не було, саме тому в Україні його методи не можливо використати. Хоча після його реформ був швидкий вступ в ЄС і там вже фонд на 200+ млрд..
Нам потрібен хтось як Костаса Сімітіса (пресмєр Греції 1996-2004) який зміг імітувати реформи, подати сфальсифіковані макроекономічні показники і перевести країну в Єврозону, що стало причиною того, що в 2009 їм надавали сотні мільярдів позики і врятували від дефолту.
Post automatically merged:

У Румунії затримали проросійського кандидата в президенти Келіна Джорджеску і вилучили невеличкий фонд в 10 млн $.

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Нам потрібен хтось як Костаса Сімітіса (пресмєр Греції 1996-2004) який зміг імітувати реформи, подати сфальсифіковані макроекономічні показники і перевести країну в Єврозону, що стало причиною того, що в 2009 їм надавали сотні мільярдів позики і врятували від дефолту.
Картковий туризм на максималках?

Зверху