На відміну від вічних двигунів, радіоелементи з часом старіють і втрачають свої властивості. Тому ВЧ-тракт з часом буде працювати тільки гірше. Пересихання регулювальних ресзисторів, всихання конденсаторів, текучість компаунда...
Ніт, у мерзодеса і тойоди - вони не старіють, ви врьоті!радіоелементи з часом старіють і втрачають свої властивості.
Человеку нужно РАДИО. Новая и качественная магнитола- это от 500$. Купить радио за 500уе?Я не буду против советов покупки новой и качественной (у кого есть опыт), но 20-летняя кассетная с разборки... Напоминает стариковское брюзщание: "вот раньше марожено настоящее делали, не то что сейчас"..При этом эти же люди критически относятся к покупке штатной
Та й фарба ззовні.. Часто й бруд, який 20 років забивався у всі щілини, вже нічим не віддерти і не дістати..кнопки, на яких стерлося струмопровідне напилення
Это ошибочный путь. Сегодня нужно только радио, завтра захочет мп3, послезавтра AUX и онлайн с Ютуб Мьюзик, каждый раз менять и искать говно с разборок?Человеку нужно РАДИО
Якраз ні, тоді це була "преміум" функція, саме тоді були дуже популярні фм-трансмітери з AUX (ще не блютус) і перехідники з джека 3.5 на касету..AUX є і в старезних гамнітолах.
Ну старезні я вважаю початок 2000х а не Панасаунд 1992 року чи якісь поділки радянських заводів із захистом від ядерного ударуЯкраз ні, тоді це була "преміум" функція, саме тоді були дуже популярні фм-трансмітери з AUX (ще не блютус) і перехідники з джека 3.5 на касету..AUX є і в старезних гамнітолах.
Еще и какая. В предыдущей машине предыдущий же владелец поставил какой-то Pioneer, колонки, полку делали - музыка в 2006-м году под 2000 грн. обошлась. Ну точно не скажу, сколько сама "голова" стоила, но немало (звучало все хорошо). А AUX к "голове" Pioneer за отдельные 150$ продавал, в виде кабеля-расширения с тыльной стороны магнитолы. Говорили, что умельцы этот кабель за более гуманные деньги паяли, но все равно, не пять копеек.тоді це була "преміум" функція
Да ну, регулярно чути на деяких авто. На Nissan Leaf точно. Просто погана шумка, а баришня погано чує.Приглядываюсь, внутри машины сидит барышня, и, судя по артикуляции, разговаривает по громкой связи.
Я наприклад, зазвичай, просто не парюсь. Шумка правда добра, але камон, я в третьому ряду на світлофорі, кому заважають питання мами, як покакала її онука, може ввімкнути собі музику гучнішеСкорее всего, даже не подозревает
Аналогічно. Моя зручність перевішує чиїсь страждання від розмовиЯ наприклад, зазвичай, просто не парюсь.
То й не дуже почують, а ось коли авто стоїть і чути розмову на всю вулицю... таке... Навіщо так гучно вмикати, ось питання..в третьому ряду на світлофорі, кому заважають питання мами
В третьому ряді воно якраз не чути.Я наприклад, зазвичай, просто не парюсь. Шумка правда добра, але камон, я в третьому ряду на світлофорі, кому заважають питання мами, як покакала її онука, може ввімкнути собі музику гучнішеСкорее всего, даже не подозревает
З третьего ряду, мабуть, не чутно а у дворі так не роблю, це очевидно заважає.пішоходам в житловій зоні, на території офісних центрів...