А так не можуть?пасажири можуть почути
Мені достатньо увімкнути гучний зв'язок на телефоні і кинути його на магніт на торпедо
А так не можуть?пасажири можуть почути
Мені достатньо увімкнути гучний зв'язок на телефоні і кинути його на магніт на торпедо
Ні, так я бачу дзвінок і відповідаю - він йде на динамік телефону (знаю, що це порушує ПДР, але вважаємо, що авто не рухається)), а коли відповідаєш при підключенні до гамнітоли - перше звук йде на все авто, і вже потрібно вручну тицнути в меню - вибрати телефон як пристрій для розмови. На гучному розмовляю, коли їду один, або треба/ можна і оточуючим слухати розмову.А так не можуть?
Щось в тебе недоналаштовано. Коли смартфон підключений до вільних рук, на екрані автомобіля відображається номер того, хто телефонує. І його елементарно відбиваєш перемикачем, що під кермом.а коли відповідаєш при підключенні до гамнітоли - перше звук йде на все авто, і вже потрібно вручну тицнути в меню - вибрати телефон як пристрій для розмови.
Тільки побачив пост..)) Відбити кнопками магнітоли я можу, так як і відповісти.. Здається, ти трохи не зрозумів суть - саме коли відповідаєш - хоч на телефоні, хоч на магнітолі - звук йде на магнітолу, доки не вибереш на смартфоні говорити через розмовний динамік або гучний звʼязок. Ну я вже трохи надрочився швидко то перемикати, але коли багато вхідних, це бісить.Щось в тебе недоналаштовано. Коли смартфон підключений до вільних рук, на екрані автомобіля відображається номер того, хто телефонує. І його елементарно відбиваєш перемикачем, що під кермом.