Вибір автомагнітоли

• Автор теми Tori
  • Дата створення

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ні, так я бачу дзвінок і відповідаю - він йде на динамік телефону (знаю, що це порушує ПДР, але вважаємо, що авто не рухається)), а коли відповідаєш при підключенні до гамнітоли - перше звук йде на все авто, і вже потрібно вручну тицнути в меню - вибрати телефон як пристрій для розмови. На гучному розмовляю, коли їду один, або треба/ можна і оточуючим слухати розмову.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
а коли відповідаєш при підключенні до гамнітоли - перше звук йде на все авто, і вже потрібно вручну тицнути в меню - вибрати телефон як пристрій для розмови.
Щось в тебе недоналаштовано. Коли смартфон підключений до вільних рук, на екрані автомобіля відображається номер того, хто телефонує. І його елементарно відбиваєш перемикачем, що під кермом.

Місто
Киев
Магнітола Philips AZB798T/12 Напишите ваши отзывы, если кто-то пользуется данной магнитолой. Какие у неё, преимущества и недостатки.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Щось в тебе недоналаштовано. Коли смартфон підключений до вільних рук, на екрані автомобіля відображається номер того, хто телефонує. І його елементарно відбиваєш перемикачем, що під кермом.
Тільки побачив пост..)) Відбити кнопками магнітоли я можу, так як і відповісти.. Здається, ти трохи не зрозумів суть - саме коли відповідаєш - хоч на телефоні, хоч на магнітолі - звук йде на магнітолу, доки не вибереш на смартфоні говорити через розмовний динамік або гучний звʼязок. Ну я вже трохи надрочився швидко то перемикати, але коли багато вхідних, це бісить.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Антена XHDATA AN-80 Пользуеться ли кто-то такой антенной для радио? Интересно, действительно ли она улучшает прием FM радиостанций?

Вкладення

• image.jpeg
    image.jpeg
    337 КБ · Перегляди: 9

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
  • Like
Реакції: moby

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Мне кажется что прием ФМ радио даже на кусок сварочного электрода настолько хорош шо там уже неча улучшать.

Місто
Киев
philips azb798t/12 Есть ли у кого-то файл прошивки, для этой магнитолы ?

Зверху