Вибір автомагнітоли

• Автор теми Tori
  • Дата створення

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
На відміну від вічних двигунів, радіоелементи з часом старіють і втрачають свої властивості. Тому ВЧ-тракт з часом буде працювати тільки гірше. Пересихання регулювальних ресзисторів, всихання конденсаторів, текучість компаунда...

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
При этом эти же люди критически относятся к покупке штатной
Я не буду против советов покупки новой и качественной (у кого есть опыт), но 20-летняя кассетная с разборки... :unsure: Напоминает стариковское брюзщание: "вот раньше марожено настоящее делали, не то что сейчас"..
Человеку нужно РАДИО. Новая и качественная магнитола- это от 500$. Купить радио за 500уе?
При чем тут мороженое? Магнитолы умели делать хорошие и тогда и сейчас, только цена у качественных была всегда высокая, раз в 15-20 больше той, что ты привык покупать.
А насчет срока службы - радио с того 20-летнего кассетника 99,9% тебя переживет

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
кнопки, на яких стерлося струмопровідне напилення
Та й фарба ззовні.. Часто й бруд, який 20 років забивався у всі щілини, вже нічим не віддерти і не дістати..
Post automatically merged:

Человеку нужно РАДИО
Это ошибочный путь. Сегодня нужно только радио, завтра захочет мп3, послезавтра AUX и онлайн с Ютуб Мьюзик, каждый раз менять и искать говно с разборок?

Останнє редагування:
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Якщо прямо просто радіо треба - то купить радіоприймача і кинуть в бардачок :)
Складніший варіант - через AUX і джек в телефон де є вихід на навушники - тоді хочеш радіо хочеш ютуб хочеш спотіфай. AUX є і в старезних гамнітолах.
Доречі десь на дачі валяється 1-дін старенька гамнітола яку я замінив на Октавії тур, Alpine здається, не з заводу. Можу подарувати в стані як є, вона працювала, але дроти до неї не факт що є, бо я майже зразу її замінив на сучаснішу.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
AUX є і в старезних гамнітолах.
Якраз ні, тоді це була "преміум" функція, саме тоді були дуже популярні фм-трансмітери з AUX (ще не блютус) і перехідники з джека 3.5 на касету.. :LOL:
Ну старезні я вважаю початок 2000х а не Панасаунд 1992 року чи якісь поділки радянських заводів із захистом від ядерного удару :)

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
тоді це була "преміум" функція
Еще и какая. В предыдущей машине предыдущий же владелец поставил какой-то Pioneer, колонки, полку делали - музыка в 2006-м году под 2000 грн. обошлась. Ну точно не скажу, сколько сама "голова" стоила, но немало (звучало все хорошо). А AUX к "голове" Pioneer за отдельные 150$ продавал, в виде кабеля-расширения с тыльной стороны магнитолы. Говорили, что умельцы этот кабель за более гуманные деньги паяли, но все равно, не пять копеек.

Я себе в 2008-м kenwood покупал, за 100$, aux и пульт были.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Пишу сюда, если лучше в другую тему - жалуйтесь на сообщение и пишите куда лучше перенести.

Только что иду мимо чужой машины и слышу отчётливый мужской голос, кто-то по телефону прям рядом со мной говорит. Приглядываюсь, внутри машины сидит барышня, и, судя по артикуляции, разговаривает по громкой связи. Скорее всего, даже не подозревает, что голос собеседника все в округе слышат.

Я, если честно, тоже о таком эффекте "дешёвой нокии" не думал.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Приглядываюсь, внутри машины сидит барышня, и, судя по артикуляции, разговаривает по громкой связи.
Да ну, регулярно чути на деяких авто. На Nissan Leaf точно. Просто погана шумка, а баришня погано чує.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Скорее всего, даже не подозревает
Я наприклад, зазвичай, просто не парюсь. Шумка правда добра, але камон, я в третьому ряду на світлофорі, кому заважають питання мами, як покакала її онука, може ввімкнути собі музику гучніше :)

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
в третьому ряду на світлофорі, кому заважають питання мами
То й не дуже почують, а ось коли авто стоїть і чути розмову на всю вулицю... таке... :LOL: Навіщо так гучно вмикати, ось питання..

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Скорее всего, даже не подозревает
Я наприклад, зазвичай, просто не парюсь. Шумка правда добра, але камон, я в третьому ряду на світлофорі, кому заважають питання мами, як покакала її онука, може ввімкнути собі музику гучніше :)
В третьому ряді воно якраз не чути.
Чути пішоходам в житловій зоні, на території офісних центрів...
І нюанс не в тому, що пішоходам не подобаються фекальні новини твоєї доньки.
А те, що водії і водієсси потім дивуються, звідки оточуючі знають про їх блядські походеньки або намагання намахати контрагентів.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Мені достатньо увімкнути гучний зв'язок на телефоні і кинути його на магніт на торпедо - я добре чую, і мене відносно нормально. І "за бортом" розмову не чутно.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Мені більше цікаво чому люди в тачках, які явно мають блютуз з завода, все одно кричать в телефон на гучномовці, ще й тримаючи в руках на ходу

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
plebis, багатьом не подобається, що дзвінок йде на блютуз, і пасажири можуть почути, тому за замовчанням не з'єднують з магнітолою. У мене магнітола не заводська, чути гірше, ніж на гучному з телефону.

Зверху