Себастьян Перейро, навіщо дублюєш, вище була вже ця новина, і обговорення. Чи не читач, а виключно дописувач?
не бачуСебастьян Перейро, навіщо дублюєш, вище була вже ця новина, і обговорення. Чи не читач, а виключно дописувач?
не бачу
Тю, у нас же є fudor , звернись до ньогокупити на олх?
Чимось схожим зараз користуюсь із схожими цілями:шоб це все діло лагало ну хоча б не так, що я його навпіл зламаю? 4гб?
І це Core i5-8400T... У мене Core i5-6400Т, в принципі, норм працює. У чому у тебе некомфорт?!? Правда, у мене оперативки 16 гігЩе не дратує, але вже на межі. FineReder, простацькі дії з зображенням вже запирають проц.
Службовий софт норм тягне, тут питань немає. Інколи бавлюся з картами - ось тут серйозні лаги та мінуси 8 гіг оперативи, розкадровка при перетягуванні елементів (люто дратує, коли потрібно зловити "піксель"), вже задумується при роботі з слоями, конвертацією зображень, масштабуванням і т.п. А так ще норм залізяка.І це Core i5-8400T... У мене Core i5-6400Т, в принципі, норм працює. У чому у тебе некомфорт?!? Правда, у мене оперативки 16 гіг