Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Місто
Ніжин
підкажіть, будь ласка, є необхідність знайти якийсь б/в ноут якнайдешевше, задачею якого буде відкривати хром 1-2 вкладки, ворд та пдф документи і відправляти це все на принтер.
який мінімум по оперативці дивитись, шоб це все діло лагало ну хоча б не так, що я його навпіл зламаю? 4гб?
і, можливо, дурне питання, але знаю, що б/в ноути привозять з європи. то з ебею ж, так? є там сенс дивитись копійчані ноути, чи не займатись фігнею та купити на олх?

Місто
Львів
Gre4ka, зазвичай привозять з американського Ібею, хоча це трохи може бути лотерея (в мене на одному з 2 привезених ноутів була трішки пошкоджена матриця), але за те економія десь 30%-50% в порівнянню з ОЛХ.
Ще один варіант можна розглянути- друкувати напряму з телефону через WiFi або OTG кабель:

Місто
Львів
шоб це все діло лагало ну хоча б не так, що я його навпіл зламаю? 4гб?
Чимось схожим зараз користуюсь із схожими цілями:
Скрін.jpg
4 гіга було б мало, вже б катувало файл підкачки. Firefox 4 вкладки (17 це модулі).
Ще не дратує, але вже на межі. FineReder, простацькі дії з зображенням вже запирають проц на 80-100%.
(Розумію, що не бук, а моноблок, але архітектура схожа).

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ще не дратує, але вже на межі. FineReder, простацькі дії з зображенням вже запирають проц.
І це Core i5-8400T... У мене Core i5-6400Т, в принципі, норм працює. У чому у тебе некомфорт?!? Правда, у мене оперативки 16 гіг

Місто
Львів
І це Core i5-8400T... У мене Core i5-6400Т, в принципі, норм працює. У чому у тебе некомфорт?!? Правда, у мене оперативки 16 гіг
Службовий софт норм тягне, тут питань немає. Інколи бавлюся з картами - ось тут серйозні лаги та мінуси 8 гіг оперативи, розкадровка при перетягуванні елементів (люто дратує, коли потрібно зловити "піксель"), вже задумується при роботі з слоями, конвертацією зображень, масштабуванням і т.п. А так ще норм залізяка.
Ось так при конвертації .pdf на 32 сторінки (частоту показує некоректно):
Скрін 1.jpg

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Тю, у нас же є fudor , звернись до нього
Дякую тезко, але я перестав возити простенькі моделі.
Рекомендую звернути увагу на цей прайс. Людина надійна і перевірена. Асортимент більш доступний.

Зверху