Была не очень внятная инфа про инвесторов. Выглядело неубедительно, но вообще под такой проект собрать денег точно можно много где. Посмотрите в какое бессмысленное говно вливают миллиарды ИТ-инвесторы на завтрак за едой просто.Основной вопрос - откуда деньги
Почему снисходительны? Пытались завалить, обосрались, пока великий файрвол не заведут, не могут физически. "Перестали блокировать" формулировка подразумевающая, что был заблокирован, а потом перестал быть, а это не так. Опять же, все может быть, но уже сейчас начинает выглядеть чистой теорией заговора ради заговорачего это вдруг власти РФ стали снисходительны к мессенджеру опального комерсанта?
Не зовсім так. Абсолютно стійкий шифр - одноразовий блокнот.GAS, Самый надежный шифр это тот о котором знаешь ты и твой собеседник все. Геолокация? А нехрен с боевых позиций сидеть в мессенджерах. Сидишь все равно? Ну значит это твой риск.
Одноразовий блокнот якраз для спілкування 2-х абонентів. "Власні шифри", особливо від тих, хто не розуміється в криптології, навпаки будуть нестійкими. Краще використати відомі шифри з великою обчислювальною стійкістю і надійним механізмом розподілу ключів, ніж самому винаходити лісапєт.Но мы же тут говорим об общении как минимум двоих
Не забувайте, що в Telegram відкритим є тільки протокол і клієнтська частина. Серверна складова має пропрієтарний закритий код. І що там реалізовано ніхто, крім авторів не знає. Тому я особисто зі скепсисом відношусь до цієї платформи як абсолютно безпечної. Так зручна, але не більше.Почему снисходительны? Пытались завалить, обосрались, пока великий файрвол не заведут, не могут физически. "Перестали блокировать" формулировка подразумевающая, что был заблокирован, а потом перестал быть, а это не так.
более того, так как я лично про то, что Дуров продался, прочитал от тех, кто обеими руками за "спецоперацию", то могу выдвинуть контртеорию, что это был вброс был ради очернения репутации мессенджера вообще и Дурова в частности.уже сейчас начинает выглядеть чистой теорией заговора ради заговора
Мне кажется, пора просто не читать что они там говорят. Да, можно найти какую-то информацию, которую ты не найдешь у нас или на западе, но при таком промышленном количестве фейков, полу-правды и манипуляций больше вреда, чем пользы.более того, так как я лично про то, что Дуров продался, прочитал от тех, кто обеими руками за "спецоперацию"
Ніхто того не каже. Я лише про цілеспрямовану роботу з ФСБ. Час вскривати всі консерви вже прийшов.Тому я особисто зі скепсисом відношусь до цієї платформи як абсолютно безпечної.
Это было задолго до.пора просто не читать что они там говорят.
Ну и читать надо біло перестать задолго до Просто вівод такой только сейчас сложилсяЭто было задолго до.
Для приватних чатів - протоколу достатньо для забезпечення приватності. Жодна інформація, що надходить на сервер відповідно до протоколу не дає можливості отримати ключі шифрування переписки, а всі повідомлення уже зашифровані цими ключами. Але це стосується тільки приватних чатів. Щодо усіх інших чатів там уже достатньо розуміння що усе зберігається на серверах телеграму, а ідеального захисту не буває.Не забувайте, що в Telegram відкритим є тільки протокол і клієнтська частина. Серверна складова має пропрієтарний закритий код. І що там реалізовано ніхто, крім авторів не знає. Тому я особисто зі скепсисом відношусь до цієї платформи як абсолютно безпечної. Так зручна, але не більше.
Я сподіваюсь ти це писав, після того, як код проаналізував, а не прочитав просто в інтернеті. Якщо друге, то це виглядає як картка за флуд.Не забувайте, що в Telegram відкритим є тільки протокол і клієнтська частина.