medeo
Заблокирован
У меня есть сигнал, но там проблема в том что надо периодически вводить пароль. Мама в возрасте это будет ей тяжело запомнить и тп Как я помню периодический ввод пароля не отключается
ВимикаєтьсяКак я помню периодический ввод пароля не отключается
Все ж таки вміють але це не просто.Дуо він же Міт не вміють текстом писати
Судячи з опису, листування зберігається на сервері, що може не всім бути до вподоби. Плюс, важливі API для інтеграції з рештою систем того ж документообігу, CRM.![]()
В Україні створили перший захищений месенджер Dober
В Україні розробили перший захищений месенджер обміну повідомленнями Dober, який у перспективі зможуть використовувати військові. — Укрінформ.www.ukrinform.ua
Зарегистрировался - ради форсу бандитского- с 3й попытки. Настроек минимум. И не все еще работают. Ну, и загрузок, понятно, с Маркета чуть больше 0. Пока.
Рекомендую обратить внимание на Вотсап !Вже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів.
Я б сказав - декілька років. Підтримую попереднього дописувача, для голосу - Вотсапп або СигналВже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості
Є родичі в яких нічого крім Вайбера не встановлено і самі вони не можуть / не хочуть нічого встановлювати (логін і пароль який вказували в 2016 р при купівлі смарту в магазині вони звісно не знають, як і що таке гугл магазин). З ними спілкуємось роками і раніше якість голосу була нормальна, а от в листопаді повний жах (таке ж було в перші дні війни в кінці лютого).Я б сказав - декілька років.
ну то значит и нехер с такими общаться. Если у людей есть хоть миллиграмм уважения - они попросят соседского хлопчика чтобы помог им со смартфоном.вони не можуть / не хочуть