Вибір месенджера

Місто
Днепр
Місто
Киев
Вже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів. Це тільки в мене таке?

всё нормально, качество голоса отличное.
Это если пир ту пир раскрыт батьке

Вкладення

• 4AC75BE0-8068-434E-8FB7-545AB9182BD8.jpeg
    4AC75BE0-8068-434E-8FB7-545AB9182BD8.jpeg
    34.8 КБ · Перегляди: 44
Місто
Днепр
Вже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів. Це тільки в мене таке?

всё нормально, качество голоса отличное.
Это если пир ту пир раскрыт батьке

настройки у всех по умолчанию. Я и жена в Европе, родные в Днепре и под Киевом.
плохая связь только когда у них свет пропадает, но это и понятно. В остальное время без нареканий.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Переносив месенджери на новий телефон.
1) Телеграм - звісно, просто залогінився, й усі чати підтягнулися
2) Сигнал - з його функцією "Перенос на новий телефон" просто поклав поряд два телефони та зачекав декілька хвилин, усі листування на місці
3) Вотсап - резервна копія створилася, але підтягнулася чомусь тільки по 13 грудня. Сумно, але некритично, бо важливого нічого не було. Але полягатися виходить на нього не треба.
4) Вайбер - оце глючне гімно створило резервну копію, завантажило її на гугл-диск, а відновлювати на новому телефоні відмовилось - тупо помилка на 54% відновлення. Усе листування пішло по жіночому статевому органі, а було й важливе.

Тобто моя думка залишається незмінною: для нетаємних листувань - Телеграм, для непризначених для сторонніх очей - Сигнал

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Переносив месенджери на новий телефон.
1) Телеграм - звісно, просто залогінився, й усі чати підтягнулися
2) Сигнал - з його функцією "Перенос на новий телефон" просто поклав поряд два телефони та зачекав декілька хвилин, усі листування на місці
3) Вотсап - резервна копія створилася, але підтягнулася чомусь тільки по 13 грудня. Сумно, але некритично, бо важливого нічого не було. Але полягатися виходить на нього не треба.
4) Вайбер - оце глючне гімно створило резервну копію, завантажило її на гугл-диск, а відновлювати на новому телефоні відмовилось - тупо помилка на 54% відновлення. Усе листування пішло по жіночому статевому органі, а було й важливе.

Тобто моя думка залишається незмінною: для нетаємних листувань - Телеграм, для непризначених для сторонніх очей - Сигнал
то мабуть це і погано, що так просто переноситься листування, воно ж десь зберігається

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ні. З твого досвіду - Вайбер найкращий в сенсі приватності, навіть якщо є доступ до всіх паролів і акаунтів - переписку не скиздиш..😉😂

Ще раз дивуюсь - чому жоден месенджер, крім Вайберу, не має функції прихованих чатів?? Телеграм теж має свою "кілер-фічу" - мультиакаунт, чому інші рукодупи не зроблять таке зручне??

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Блин, и куда я две гривны потратил?

по ходу в одно место...
Написано ж, що ці баги некритичні

the bugs may be "interesting from a theoretical standpoint, none of them ever had any considerable real-world impact,"
то ще не знаємо про інші баги, які потім знайдуть.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Signal - дешманське лайно, написане на колінках для категорії фанатів... Мало того, що дані не синхронізуються у зручний спосіб як у Telegram (начебто, для супер конфіденційності). Але ж ця приблуда не дає просто авторизуватися після перепрошивки смартфону, перевіряючи аж до нестями: чи не робот ти? Хвилин 5 жорсткої перевірки і все одно перевіряє далі... Інтернет українського провайдера, вимкнув блокування реклами і все одно не хоче вірити що не робот. Ок, я далі не вірю що Signal не лайно і видаляю його. Тільки жорстка відбраковка - цих месенджерів мільйон і візок.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Мало того, що дані не синхронізуються у зручний спосіб як у Telegram (начебто, для супер конфіденційності).
Оце якраз таки абсолютно норм. Чим більш кондфіденційний мессенджер тим менш він зручний. Те що ТГ синхронізує усе через свій сервер дуже зручно, або абсолютно не конфіденційно.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
ПотапаПапа, тут интересно другое; Когда мне не нравится прога, девушка работа я ее просто тихо меняю. Зачем громогласные заявления?

• Like
Реакції: rezz

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Когда мне не нравится прога, девушка работа я ее просто тихо меняю. Зачем громогласные заявления?
Я притримуюсь принципів взаємодопомоги. Якщо мені не подобається товар у розетці, чи готель у букінгі, то намагаюся залишити відгук з фото. Це допоможе іншому не вляпатися у лайно. Хтось допоможе мені своїм відгуком. Оце взаємодопомога. А той, хто міняє тихо, той сам лайно, що піклується лише за себе.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Цікаві дані щодо частки ринку основних месенджерів на прикладі клієнтів Монобанку.

Дивіться, як Viber втрачає частку ринку.

Січень 2022 року.
Частка звернень клієнтів до різних каналів.

Монобанк всього:
Viber: 52,6%
Telegram: 45,6%
Інші: 1,8%

VIP-клієнти (IRON+Platinum):
Viber: 20,7%
Telegram: 76,9%
Інші: 2,4%

Діти:
Viber: 65,5%
Telegram: 34,2%
Інші: 0,3%

Січень 2023 року.

Монобанк всього:
Viber: 41,2%
Telegram: 57,0%
Інші: 1,8%

VIP-клієнти (IRON+Platinum):
Viber: 17,4%
Telegram: 80,2%
Інші: 2,4%

Діти:
Viber: 52,9%
Telegram: 46,7%
Інші: 0,4%

Місто
Киев

cgr

Місто
Суми
Хтось тут є хто використовує Елемент? Тащуся від адєптов тялєгі і вульвира:ROFLMAO::LOL:

Зверху