- Місто
- Днепр
Вже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів. Це тільки в мене таке?
всё нормально, качество голоса отличное.
Вже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів. Це тільки в мене таке?
Это если пир ту пир раскрыт батькеВже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів. Це тільки в мене таке?
Это если пир ту пир раскрыт батькеВже кілька днів голосовий зв'язок через Viber жахливої якості. Перевіряв через різних провайдерів з різних смартів. Це тільки в мене таке?
то мабуть це і погано, що так просто переноситься листування, воно ж десь зберігаєтьсяПереносив месенджери на новий телефон.
1) Телеграм - звісно, просто залогінився, й усі чати підтягнулися
2) Сигнал - з його функцією "Перенос на новий телефон" просто поклав поряд два телефони та зачекав декілька хвилин, усі листування на місці
3) Вотсап - резервна копія створилася, але підтягнулася чомусь тільки по 13 грудня. Сумно, але некритично, бо важливого нічого не було. Але полягатися виходить на нього не треба.
4) Вайбер - оце глючне гімно створило резервну копію, завантажило її на гугл-диск, а відновлювати на новому телефоні відмовилось - тупо помилка на 54% відновлення. Усе листування пішло по жіночому статевому органі, а було й важливе.
Тобто моя думка залишається незмінною: для нетаємних листувань - Телеграм, для непризначених для сторонніх очей - Сигнал
Ні. З твого досвіду - Вайбер найкращий в сенсі приватності, навіть якщо є доступ до всіх паролів і акаунтів - переписку не скиздиш..Тобто моя думка залишається незмінною: для нетаємних листувань - Телеграм, для непризначених для сторонніх очей - Сигнал
Swiss Army's Threema messaging app was full of holes – at least seven
![]()
Swiss Threema messaging app found to have vulnerabilities
At least the penknives are still securewww.theregister.com
Блин, и куда я две гривны потратил?
Написано ж, що ці баги некритичніБлин, и куда я две гривны потратил?
по ходу в одно место...
the bugs may be "interesting from a theoretical standpoint, none of them ever had any considerable real-world impact,"
то ще не знаємо про інші баги, які потім знайдуть.Написано ж, що ці баги некритичніБлин, и куда я две гривны потратил?
по ходу в одно место...
the bugs may be "interesting from a theoretical standpoint, none of them ever had any considerable real-world impact,"
Оце якраз таки абсолютно норм. Чим більш кондфіденційний мессенджер тим менш він зручний. Те що ТГ синхронізує усе через свій сервер дуже зручно, або абсолютно не конфіденційно.Мало того, що дані не синхронізуються у зручний спосіб як у Telegram (начебто, для супер конфіденційності).
ща поясню!ПотапаПапа, тут интересно другое; Когда мне не нравится прога, девушка работа я ее просто тихо меняю. Зачем громогласные заявления?
Я притримуюсь принципів взаємодопомоги. Якщо мені не подобається товар у розетці, чи готель у букінгі, то намагаюся залишити відгук з фото. Це допоможе іншому не вляпатися у лайно. Хтось допоможе мені своїм відгуком. Оце взаємодопомога. А той, хто міняє тихо, той сам лайно, що піклується лише за себе.Когда мне не нравится прога, девушка работа я ее просто тихо меняю. Зачем громогласные заявления?
Может просто потому, что ранее изначально предлагали обращение в Вайбер, а теперь в Телегу, вот и тыцяют что предлагается сразу..на прикладі клієнтів Монобанку