В таком случае я бы посоветовал хороший навигатор. А S7 оставить и не продавать.Начал много ездить, пользоваться навигацией
Если в планах было добавить пару тысяч, то вот хороший вариант.
В таком случае я бы посоветовал хороший навигатор. А S7 оставить и не продавать.Начал много ездить, пользоваться навигацией
Фиг знает... Привычка, когда по незнакомой трассе еду, шоб навигатор был
В таком случае я бы посоветовал хороший навигатор. А S7 оставить и не продавать.
Если в планах было добавить пару тысяч, то вот хороший вариант.
Вот если б такой же, но с бОльшим аккумом
Аргументируй!То все фігня. Я давно дійшов до того, що телефон не може бути повноцінним нафігатором.
батарея здихає вже приблизно за півроку.
Ну й дзвінки/смс, повідомлення у дуже невдалий час.
Зараз в якості навігатора використовую МТС 916, який постійно підключений до живлення, номер в ньому неосновний, на який лише інколи приходить спам.
Виклик, повідомлення, смс вивалюється зверху над програмою навігації. Це можна налаштувати, однак... Це вже компроміс.Блютуз врятує, але особисто я вважаю, що вести довгі розмови, або читати СМС їдучи за кермом по навігатору - це фігня повна, можна відбити і передзвонити, коли буде зручніше.
Якщо його не шкода, то можна.Думаю, це не проблема - тут в кожного по 2 смартфона, один з них може побути й навігатором.
AIEK Qmart Q1. 0,4.
тоньше кто знает?
Вроде уже виден свет в конце тоннеляПересмотрели все, до чего дотянулись руки. Общем, выбираем между Самсунг А6 и Самсунг А6+. Достоинство первого только цена. У второго и ФуллХД+ разрешение, и НФЦ на борту, и двойная камера, и аккум достойнее, и отдельный слот под микроСД. Но вот Снапдрагон 450, фигегознает, что за зверек... Как он по сравнению с Эксиносом 7870? Стоит ли той десятки килогривен такая начинка?