Живи по коштам. Якщо дорого новий iPhone який подобається, а відновлений або б/у не приваблює то що треба зробити? Правильно. Візьми новий смартфон на Андроїд. Не треба ці страждання "хочеться і колеться".
Брати дорогу річ але з нюансами не варто. Тоді вже бери в кредит тільки новий на 128 ГБ. Скупий платить двічі. Або...те, що я раніше казав. Принаймні я би так зробив.Ось запитую на форумі, щоб порадили, який все-таки краще взяти
Що краще, новіший проц чи більша кількість пам'яті?
Разница есть. В энергопотреблении. 855 живет дольше.Сильно сумніваюсь, що в реальному житті буде помітна різниця між 845 і 855.
Разница есть. В энергопотреблении. 855 живет дольше.
Тут разговор про проц, а не про прошивку. Тогда можно ещё взять в учёт оператора, например у лайфа покрытие слабое значит радиомодуль будет больше потреблять чем например с кс у которого покрытие гораздо сильнее.враховуючи, скоріш за все, ще недопилену прошивку.
між 1+6т і 7 різниця ну 15-20 % під навантаженнямСильно сумніваюсь, що в реальному житті буде помітна різниця між 845 і 855
Redmi Note 7 4/64Девочке 11 лет. Надо заменить телефон... Бюджет 5к(+/-)..
Приоритет: камера, память..
Посматриваю на Oukitel-ы
А вариант до 5??Redmi Note 7 - лучший вариант за эти деньги.
этот "шлак" у меня работает 2.5 года и не жалуюсь.. Правда не насилую его и батарельку год назад заменил..какой-то китайский шлак
А вариант до 5??
В країні-виробнику по 3700-4100))А вариант до 5??
Остап, Xiaomi Mi Play 4/64GB Gold
Для девочки 11 лет, более чем достаточно..
На ali можно найти за 3к...
Девочке 11 лет. Надо заменить телефон... Бюджет 5к(+/-)..
Приоритет: камера, память..
Варианты готовые есть у кого-то??
Посматриваю на Oukitel-ы