Погоджуюсь! Не зовсім розумію цей даунгрейд (навіть у редмі 3 кольоровий індикатор сповіщень, а також 3s, 4 prime, note 4x і т.д.). Чому далі китайці почали штампувати з білим одноколірним – загадка. Хоча для мене некритично) От що дійсно погано, коли його взагалі нема (як, наприклад, y Redmi Note 8T, який я б через це не взяв).Меня в моём Redmi 5 Plus смущают только 2 вещи:
1. Индикатор одноцветный белый.
В мене нарікань на його автономність немає. 2 дні активного використання завжди витримує, а якщо менш активно, то навіть 3. Пробував після поку, витягувало більше 9 годин екрану на вайфаї. Звичайно, батарея з часом буде просідати, як і кожен літій-полімерний акумулятор, і нічого дивного тут немає.Спустя год пользования батарея начала проседать. Вроде и держит 3 дня, но за 5-10 минут работы экрана теряет 1-2%
Будь-який телефон, особливо на MIUI, потребує, щоб його ручками обтимізувати. Я теж заходжу в Безпеку, там відключаю автозапуски програм, які я не хочу, щоб весь час працювали; також заходжу там в налаштування енергозбереження, і для деяких програм фонові обмеження знімаю (наприклад, Kate Mobile Extra переставав а фоні грати музику через "оптимізацію" MIUI), а для деяких навпаки встановлюю.Закрываешь все приложения, но через час-полтора минимум одно всё равно самовольно запустится. Например, "Мой Киевстар" или Instagram. Приходится запускать "Батарею" и там прибивать эти приложения.
Особисто я вважаю, що будь-яка офіційна MIUI – це зло (ціла купа блоутвару, частина якого ще й працює в фоні, реклама, дебільні обмеження стосовно вибору типу мережі, неможливість відключення сповіщень системних додатків і т.д.). Тому для мене перше, що треба зробити в обов'язковому порядку на будь-якому Сяомі, – це пепепрошити його локалкою, де немає всього цього описаного зла (наприклад, я полюбляю MIUI від Xiaomi.eu):

Вважаю, що телефончик чудовий: потужностей 625 снапа для повсякденого використання вистачає чудово, не глючить, працює стабільно, заряд тримає достатньо довго, якість звуку розмовного та медіадинаміка висока, якісний екран – все супер, міняти цей телефон найближчим часом не планую)) З осені ще й ПО в MIUI 11 допрацювали, і взагалі нарікань жодних.
Останнє редагування: