Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Та вже ж хочеться взяти на перспективу 5G, хоча розумію, що хтозна коли той стандарт до нас добереться.
Я мав на увазі що обираючи між більш меньш однаковими самсом і мото взяв мото.
якщо була б необхідність в 5г, то теж взяв би мото але вже з 5г. Як я зрозумів то з 5г вони теж є.
хоча смарт береться на пару років, а за пару років навряд чи з явиться 5ж в нас. Але якщо є бажання на 5ж, то звісно треба брати саме з 5ж.
У мене у родичів є різні самси, періодично щось з ними роблю - допомагаю. Хоча я сам а андроїді не дуже спец, але вони - ще гірші, бо вже возовстні люди. Так мені мій мото більше подобається всім, ніж ті самси. Але то вже на вкус і цвет )
Часто езжу в Болгарию и через Болгарию, 90% территории самс s21 работает в 5g. Скорость не замерял, но наверное быстрее.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Скорость не замерял, но наверное быстрее.
Тобто не ясно що дає той 5ж саме тобі?)
Плюс, ми ж не в Болгарії переважно )
Але чого б дійсно не взяти новий телефон з підтримкою 5ж. Ідея то провсяк випадок гарна

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Скорость не замерял, но наверное быстрее.
Тобто не ясно що дає той 5ж саме тобі?)
Плюс, ми ж не в Болгарії переважно )
Але чого б дійсно не взяти новий телефон з підтримкою 5ж. Ідея то провсяк випадок гарна
Тешу своё чсв, шо мой телефон умеет работать в 5g

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Есть 15 pro. Всё отлично. Если сравнивать с 13 pro и 14 pro, разница не такая уж большая.

По поводу 5G, в роуминге с ним значительно лучше, Vodafone и lifecell даёт с ним работать. Скорости сопоставимы с LTE. Но мне показалось, что залипов интернета нет в отличии от LTE. Не знаю с чем это связано, может телефон с других вышек работает, ХЗ. Есть места, где либо 2G, либо 5G.

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
Часто езжу в Болгарию и через Болгарию, 90% территории самс s21 работает в 5g. Скорость не замерял, но наверное быстрее.
в сучасних умовах і в даному контексті набагато більш цікаво як ви їздите в Болгарію? а не який там у кого 5g. Хоча по фото можна здогадатися про вашу роботу

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
в сучасних умовах і в даному контексті набагато більш цікаво як ви їздите в Болгарію? а не який там у кого 5g. Хоча по фото можна здогадатися про вашу роботу
Я дальнобойщик. Секрета никакого нет

Місто
Гдетотамск
Привет. Посоветуйте смартфон в районе 8000 грн, нужно NFC, IPS экран, оперативки от 6 гигов, флеш памяти не меньше 256 гигов, батарею более-менее. Пока смотрю в сторону Motorola G54 Power 8/256, но может есть лучше варианты?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
molecul, правильно дивишся. Але там ніби медіатек і 13 відро на ньому криво працює. Ж32 непоганий варік

Місто
Гдетотамск
molecul, правильно дивишся. Але там ніби медіатек і 13 відро на ньому криво працює. Ж32 непоганий варік
В Ж54 ще й батарея на 6000 махів. Та eSim також є. На рахунок поганої роботи 13 ведра на медіатеку відгуків не бачів, пошукаю.

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
molecul гарний варіант, але сам маю G32 - теж добротний апарат, але медіатек зараз виглядає цікавіше. Але є проблеми із оновленням програмного забезпечення в деяких апаратах Motorola. Також цей бренд є одним з найгірших на ринку зі стоковою камерою. Є стороні ПЗ на камери які краще знімають, але це на профільних форумах підскажуть. Мені на документи та лічильники вистачає. Відео не знімаю.

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Пан Maxxx у іншій темі питав, що доброго в кнопочних телефонах. Відповідаю тут.
У мене Nokia 515, остання мобілка з функціональної (як для дзвонилок, звісно) Серії 40. Недивлячись на всі її недоліки сьогодні, є плюси:
* малі габарити - я можу одною рукою тримати телефон і писати, а іншою гладити котика/пити пиво/їсти булочку;
* звичка натискати кнопки - у друзів пробував юзати тачфони, не сподобалося, нажимається що-попало, нічого незрозуміло;
* мультимедіа - ну тут, за повної смерті вапу, мене виручає Спейсес і ще один мобільний сайт, на якому можна імпортувати/сконвертувати аудіо-відео для скачування і для потоку в потрібній якості/форматі/розділовій здатності.

Звісно, бісять всі ці костилі, але все ж краще, чим напів-телевізор в руках тримати)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Звісно, бісять всі ці костилі, але все ж краще, чим напів-телевізор в руках тримати)
Фактично усе зводиться тільки до бажання натискати кнопки.
Бо базовий iPhone тримається однією рукою, Базові флагмани Samsung i Sony - також.
Якщо хочеться зовсім маленький - є iPhone SE.
Говорити про мультимедія на 515, це трохи смішно. Музику слухати ще можна, усе інше - треш на сьогодні.

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
webivan, дивлюся фiльми, серiали, i все норм. Єдине, коли порнуху вмикаю, то у дівчат принади маленькі на моєму екрані - от і думаю, чи смарт купляти, чи одружитися, що дешевше буде :D

Щодо розмірів мобільного - ну все одно нічого не зрівняється з кнопочним. Не уявляю, як на сучасних тачфонах великим пальцем дотягуватися до верхніх країв... Це треба весь час переміщати в руці телефон, мабуть, якщо одною тримати.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
(задумливо) ...інколи краще дивитися конвертоване кіно 320х240 15 (!) fps на екрані Nokia 2730 (навіть не 515) - ніж регулярно купувати жінці оте, що "у всіх є, а в мене нема". :cool: А серйозно, непоганий кнопковий про всяк випадок аж ніяк не завадить навіть "айфонівцю". Особливо якщо акумулятор від 1700 і вище.

Зверху