Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Не однаково і не те що б аж погано, але так, всі не дуже. Власний досвід - пару топів самсунгу минулого покоління, айфон теж якийсь минулий і зараз ванплас. Наврядчи у інших краще)
Останній огляд Asus ROG6 від JerryRigEverything показує, що сканер під екраном в нього навіть як скло зацарапане робить супер, і смарт в цілому моторний, от тільки в задню кишеню класти не варто, структурна цілісність - слабонька
Доброго времени суток всем, какой бы вы телефон посоветовали под следующие критерии:
1)В основном: музыка (в наушниках), сёрфинг интернета + что-то могу закинуть посмотреть на него (так же интернет с него раздаю, не знаю важно ли это).
2)Экран по-больше, а его кач-во (ну или матрица, как более точнее будет) - ну что-б по глазам не била.
3)Камера - без разницы (счётчики фоткаю + по нужде подобное, фотосессиями и съемками не занимаюсь).
4)Связь - тут я без понятия, ну что-б дефолтный набор (какой там обычно сейчас) хорошо робил.
5)Смартфон
6)Андроид
7)Интересно было бы взять с NFC, но могу и не влезть по бюджету. Wifi, все дела.
8)Бюджет ~6-7к грн.
Полистал тему и увидел что тру парни сейчас берут минимум 6\\128 (насчёт оперативы не скажу, замечу ли разницу с текущими 4 гигами, но вот 128 гигов внутренней - звучат интересно (как выше писал, могу закинуть чего-то на "посмотреть" - а оно может быть увесистое, учитывая что вместо карты памяти скорее всего будет вторая симка.) Так что по оперативной и внутренней стандартный набор в 4-6\\64-128.
Зашёл на розетку (недалеко от дома да и самый ненапряжный магаз по процесу покупки), заприметил некоторый список телефонов (cмотрел в основном по рейтингу и отзывам). У них есть как и положительные, так и негативные отзывы, да и среди них есть нонеймы (для меня). Могли бы Вы пройтись по списку (может слышали что-то о каких-то моделях отсюда) ну а так же порекомендовать что-то от себя.
Tetabyte Я советую брать Xiaomi (бренды Redmi и Poco). Из моделей это Redmi Note 10,11,12 или классом выше Mi 10,11,12...
Аккум там будет в любом случае не менее 4000 мА/ч. И памяти минимум 4/64.
...що від "тієї" Мотороли - тут я не хочу дискутувати. А ось чистий (майже, майже) і беспроблемний Андроїд + фірменні "ново-моторольські" фішки - це є. Я якби збирався відправити на пенсію свій G9+, то сьогодні (now & here) брав би собі G60.
Space Cat, керування жестами, АОD і таке інше. Ну ліньки мені розписувати. Я перед тим, як придбати G5+, а через 3 роки G9+ на 4pda відповідні теми штудіював як бурсак отців церкви. Плюс читав огляди різних авторів.
Зараз користуюсь Yoga Tab 11 доньки. Він, наче, на чистому Android 12. За 9 місяців так і не вкурив до кінця налаштування))) Після MIUI усе здається таким заплутаним!
датчик наближення і він працює коректно? Бо у моїх Xiaomi це пекельні борошна. Перед кожною розмовою доводиться блокувати екран (назначив для цього кнопку "home"), а закінчувати розмову кнопкою "power".
це з захисним склом на екрані? чи без нього?
а то фанати сяомі стверджують, що це не генетична вада лайнодатчиків майже всіх їхніх моделей, а саме з-за скла
В мене Xiaomi 12Х зі склом, і the same problem. Коли телефон у положенні, близькому до вертикального, то датчик завжди добре спрацьовує, але от коли нахилити так на градусів 35-40, то вже не спрацьовує. Не знаю, як без скла, не пробував.
а почему не Realmi (OPPO, VIVO ) ?
например, их создатели гораздо опытнее, уже занимались популярной "электроникой", когда (нынешний кошелек компартии) Сяоми еще шмотом торговали
fnm Личный опыт - сам юзаю Redmi 5 Plus и Redmi Note 8T. Дома (в Николаеве) ещё остался старичок Redmi 4 Pro.
И с этой маркой у меня ни разу проблем не было, даже несмотря на "вьетнамскую" прошивку 4про и 5+.
У моих смартов с этим проблем не было. Мама тоже пользуется Redmi 5 plus (глобальная версия,но с записью звонков, куплен в "АЛЛО") и там датчик тоже без проблем отрабатывает.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.