Андрюх@dp.ua
Член гуртку дідів )))
Чи є сенс переплачувати за Moto G60? Як би 2000 гривень на дорозі не валяютьсяАндрюх@dp.ua,moto G32
Чи є сенс переплачувати за Moto G60? Як би 2000 гривень на дорозі не валяютьсяАндрюх@dp.ua,moto G32
G32 оновиться до А13 і патчі безпеки отримуватиме до серпня 2025 року, а G60 уже оновлень не отримує.Чи є сенс переплачувати за Moto G60? Як би 2000 гривень на дорозі не валяютьсяАндрюх@dp.ua,moto G32![]()
я быЧи є сенс переплачувати за Moto G60? Як би 2000 гривень на дорозі не валяютьсяmoto G32![]()
Motorola G32 має переваги: гарантоване оновлення до наступного Android, сканер відбитків з боку.G32 оновиться до А13 і патчі безпеки отримуватиме до серпня 2025 року, а G60 уже оновлень не отримує.Чи є сенс переплачувати за Moto G60? Як би 2000 гривень на дорозі не валяютьсяАндрюх@dp.ua,moto G32![]()
Різновид IPS матриці.вказано LCD що це таке я не дуже розумію
ок, з ваших слів це також IPS, але все одно залишається дисплей G32 гірший бо там 90Гц проти 120Гц у G60Різновид IPS матриці.вказано LCD що це таке я не дуже розумію
В ліжку з коханкоюігри можуть бути:
Та не треба так, все буде гаразд.я застарий для цього
Некоторые все эти игры снимают на камеру телефона. Поэтому хорошая камера и большой объем памяти лишними не будут.В ліжку з коханкоюігри можуть бути:на паркеті, на майданчику, на корті, на полі, на комп'ютері, на рlaystation, на столі, на пляжі, на дворі.![]()
Тільки от найкраще зазвичай $800+ вартує, тобто від 4 штук Моторолкинайкраще
Pixel 6a - приблизно €350 або $300 + доставкаТільки от найкраще зазвичай $800+ вартує, тобто від 4 штук Моторолкинайкраще![]()
Motorola edge 30 neoПідкажіть телефон. Андроїд, Айфон.
- Діагональ ДО 6.4 (краще до 6.2).
- Процесор - принципово Snapdragon з мінімальним тротлінгом.
- Ціна - до 300 (ну, най 400) доларів.
Камера, екран, швидка зарядка та решта - не принципово.
Samsung s20Підкажіть телефон. Андроїд, Айфон.
Себе взял Xiaomi 12X, жене присматриваю Motorola edge 30 neo. В цвете very peri. Один на 870м, другой на 695м, и снимать видео в 4к не может. Нынешний рынок компактных стартов - это как растительность в пустыне, вроде и есть, а по факту - перекати поле.Підкажіть телефон. Андроїд, Айфон.
У Самсунґа процесор - Exynos.Samsung s20
Xiaomi дорогий.Себе взял Xiaomi 12X, жене присматриваю Motorola edge 30 neo. В цвете very peri. Один на 870м, другой на 695м, и снимать видео в 4к не может. Нынешний рынок компактных стартов - это как растительность в пустыне, вроде и есть, а по факту - перекати поле.
В сенсі: версія Андроїда? Від 10.
Для американського ринку - Снап.У Самсунґа процесор - Exynos.