У асусів колись також був майже_голий андроїд. Як зараз не знаю.після кубометрів шлаку в ксяомах дуже незвично
У асусів колись також був майже_голий андроїд. Як зараз не знаю.після кубометрів шлаку в ксяомах дуже незвично
Ще й захищений від вологидобротна бюджетка
Процесор Helio G85 який програє навіть стародавньому Snapdragon 720G. І хоч мама не гратиме в ігри, але по енергоефективності він теж програє... Як можна таке свідомо обрати не розумію. Якщо Mediatek то обирати вже Dimensity. Повно ж бюджетників на Dimensity.добротна бюджетка
Окей. Гімном ти полив телефон, тепер запропонуй альернативу до 6к)Як можна таке свідомо обрати не розумію.
Не треба вузько мислити. Де 6к там і трохи більше. Якщо подобається до 6к - ваш вибір, на здоров'я.тепер запропонуй альернативу до 6к
16 к? Більше всього лиш на 1.Де 6к там і трохи більше.
1)Картки пам'яті дешевші за додаткову вбудовану пам'ять і бюджетники зазвичай їх підтримують64 сейчас ни о чем. Упрешся в память и тебя твой пенс затрахает уже через полгода.
Телега забиває, що аж гайгудить1)Картки пам'яті дешевші за додаткову вбудовану пам'ять і бюджетники зазвичай їх підтримують64 сейчас ни о чем. Упрешся в память и тебя твой пенс затрахает уже через полгода.
2)Чим пенс заб'є пам'ять? Ставиш при налаштуваннях яби мессенджери не зберігали довічно медіа і пам'ять не забивається, бо нічим
В телеге есть настройки, чтоб не забивало.Телега забиває, що аж гайгудить
А для кого я писав?Телега забиває, що аж гайгудить
Ставиш при налаштуваннях аби мессенджери не зберігали довічно медіа і пам'ять не забивається, бо нічим
Система уже 30. Месенджеры и простейший набор 15 вот и счетай.Чим пенс заб'є пам'ять
64 сейчас ни о чем.
Имею 64. Свободно 36. Все месенджеры + много клонов некоторых приложений.вот и счетай.
Телефон від мене буде за 600+ км. Мама в ADB не вміє , зато клацнути випадково на рекламу яку ксяома тулить в кожне меню і завантажити якусь срань - це запросто. Навіть якщо я знесу нафіг все ліве і повимикаю рекламу- воно після мажорної обнови проросте знов, дякую , я це вже проходив , в малого М5 зараз.Poco M4 5G 4/64, Poco M3 Pro 5G 4/64.
На годину меньше тримати аккум буде при ідентичних сценаріях ? Взагалі пофіг, ця труба буде 90% часу в одній кімнаті з зарядкоюІ хоч мама не гратиме в ігри, але по енергоефективності він теж програє...
Четвёртый год упираюсь своим 8T и никак не упрусь. Ну ради справедливости - еще +2-3 гига фоток может быть, недавно грохнул физ копии на железке, оставил только в облаке.64 сейчас ни о чем. Упрешся в память и тебя твой пенс затрахает уже через полгода.

Зараз на алі за до 6к можна взяти Poco M5S.альернативу до 6к)
Брати треба девайс, який в Україні VoLTE ready. І це не Моторола. А Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple.Наступний смартфон точно буде знову Моторола - вже третя