BlackWiev BV9200 и когда бабуся будет засыпать, втыкая в экран, то падение на пол будет ему не страшно.одній бабусі підібрати смарт
BlackWiev BV9200 и когда бабуся будет засыпать, втыкая в экран, то падение на пол будет ему не страшно.одній бабусі підібрати смарт
Загалом G54 виглядає супер-топ за свої гроші - рекомендую брати.чи є сенс переплачувати за проц снап ?
що скажете чи ще щось підкажете
фронталка там як ?
Щоб дізнатись яка в бюджетному Андроіді камера - найкраще потримати його в руках(ця модель багато де в оффлайн продається, тож воно відносно просто). Бо бюджетників на андроіді дофіга і огляд по кожному ніхто не робить як по флагманам.фронталка там як ?
дивлюсь в едж вона наче краща
Мені ті самі параметри треба, як зручно що ви вже найшлипотрібно одній бабусі підібрати смарт для відеодзвінків , фейсбук, ютуб і всяке таке до 10 к/грн
дивлюсь на Motorola
4 Гб малувато.Дитині на ДН брав мотор g14 дешево і сердито. Поклацав пару днів подобається. Обіцяють підтримувати оновлення пару років.
Якщо привикла до нокії то брали б нокію G42 яка уже отримала А14 і ще буде мати років зо два підтримки.Мені ті самі параметри треба, як зручно що ви вже найшлипотрібно одній бабусі підібрати смарт для відеодзвінків , фейсбук, ютуб і всяке таке до 10 к/грн
дивлюсь на Motorola,тіки одне зауваження, що користувач не дуже обережний. Поточна модель Нокія 5.1 вже ресурсно не тягне, але добре витримала користування. Якщо параметри по пам'яті брати в половину, то є щось менш крихке ніж самсунг? NFC має бути наявним. І бажано голий андроїд як на нокії був+2 фізичні слоти під сім карти. Тиць
Для чого малувато4 Гб малувато.Дитині на ДН брав мотор g14 дешево і сердито. Поклацав пару днів подобається. Обіцяють підтримувати оновлення пару років.
дякую за пораду. Дійно хороший варіант.нокію G42
ну та я беру не на 1 рік. А кожен рік усі оновлення, що андроїду, що програм, що фейсбук з ютубом тягнуть все більше ресурсів.Для чого малувато4 Гб малувато.Дитині на ДН брав мотор g14 дешево і сердито. Поклацав пару днів подобається. Обіцяють підтримувати оновлення пару років.![]()
НЕ Є, а був..ивитися виявляється є такий виробник як
Використовую iPhone 8 plus з 2017 року. На борту 3Gb. По цей день не відчував жодних проблем з недостачею памʼяті. Що ви там крутите на тих телефонах, незрозуміло.4 Гб малувато.
Щось я не зрозумів як можна було зробити вибір на користь тормозного МТ та у півтора рази менше RAM?обрав Росо