Ні ну я не кажу, якщо ти купуєш телефон для того щоб через рік поміняти на інший то так. Я міняю телефон раз в три роки десь, протягом трьох років в Україні вже точно буде 5G.і де в Україні цим користуватись?і отримати ще підтримку 5G
Ні ну я не кажу, якщо ти купуєш телефон для того щоб через рік поміняти на інший то так. Я міняю телефон раз в три роки десь, протягом трьох років в Україні вже точно буде 5G.і де в Україні цим користуватись?і отримати ще підтримку 5G
протягом двох-трьох тижнів буде 5Gпротягом трьох років в Україні вже точно буде 5G
до сих пір зустрічаються старі планшети Samsung , ті ж самі iPadи 1-го покоління, які чудово технічно працюють, але в силу програмного забезпечення підходять тільки як читалка , не в інтернет зайти ні в YouTube подивитися... То нащо мені ця технічна досконалість ?Згадалося як родич обирав перший планшет, тоді вже другий айпад з'явився. Знайомий майстер по ремонту техніки йому порадив брати айпад, бо розбирав та бачив його їз середини. Сказав, що дуже добротно зроблено. Звичайно, пройшло вже багато років, але навряд щось змінилося у збірці яблуневої техніки.А ви хоч колись розбирали любий з айфонів
про що одразу і казала більшість нашої спільноти, купуєш Motorola все нормально працює з коробки, для невибагливого користувача, всі стандартні базові можливості.Доповідаю.
Motorola G32 8/256 Satin Maroon - 5999 грн
Это не отсутствие в моторолах, а у наших операторов нет поддержки моторол. На польском Play, немецком O2 и volte, и vowifi заработали сразу, как были вставлены карточкиКонечно отсутствие volte на моторолах удручает. Перекидывал симку lifecell в iphone, в надежде что заведётся, без толку. На iphone сразу работает, вставил симку в edge 30 neo, ничего не работает, ни volte, ни vowifi.
У мене на lifecell в моторолі і VOLTE та VOWIFI працюють та успішно підключилисяЭто не отсутствие в моторолах, а у наших операторов нет поддержки моторол
15К гривень за 6/128 при відсутності процесора Qualcomm Snapdragon - ні, таке не потрібноТам повыходили a35/a55 от самсунга и туда завезли е сим.
Правда, цена около 15 к гривен в оф магазинах, и в подарок самсунговский фитнес браслет дают
Минус браслет ещё.15К гривень за 6/128 при відсутності процесора Qualcomm Snapdragon - ні, таке не потрібноТам повыходили a35/a55 от самсунга и туда завезли е сим.
Правда, цена около 15 к гривен в оф магазинах, и в подарок самсунговский фитнес браслет дают
подивись в сторону моторол edge 40 та edge 40neo, можна і на серію G глянутьПорадьте, будь ласка, телефон із такими вимогами:
1. Підтримка 5G
2. Андроїд з можливістю встановлення повноцінного рута
3. Підтримка esim
4. Підтримка NFC
5. Швидка зарядка. Чим швидше тим краще.
Все інше, чим крутіше, тим краще.
чим дешевше, тим краще, але не більше 400
![]()
Moto g54. 12/256Порадьте, будь ласка, телефон із такими вимогами:
1. Підтримка 5G
2. Андроїд з можливістю встановлення повноцінного рута
3. Підтримка esim
4. Підтримка NFC
5. Швидка зарядка. Чим швидше тим краще.
Все інше, чим крутіше, тим краще.
чим дешевше, тим краще, але не більше 400
![]()
Саме на нього дивився, але думав може є щось краще. На 4пда по ньому теми немає або всі моделі в одну тему засунули про Edge 40 Global ? Не знаєте, скільки профілів esim можна записати на Edge 40 neo і чи можна в ньому активувати одночасно дві esim ?edge 40neo
Аналогічне питання: Скільки профілів esim можна записати на Moto g54 і чи можна в ньому активувати одночасно дві esim ?Moto g54. 12/256