На Алі глобалка Гонконг є і дешевше.Но тут смотрю, а цена под 1100 евро, вот тут я и офигел
Это нормально для хоноров?
На Алі глобалка Гонконг є і дешевше.Но тут смотрю, а цена под 1100 евро, вот тут я и офигел
Это нормально для хоноров?
І користуватись телефоном без Ґуґла?І для мене викликає більше довіри ніж сучасна Моторола.
хонор з гуглом, то хуавей безІ користуватись телефоном без Ґуґла?І для мене викликає більше довіри ніж сучасна Моторола.
Honor раніше був дочірній бренд Huawei, на даний час вони ніби 2 різні компанії і сервіси гугла у Honor присутні. Незнаю як зараз, але раніше хуавей був топ по якості, точно краще всяких мото, сяомі и тд.І користуватись телефоном без Ґуґла?І для мене викликає більше довіри ніж сучасна Моторола.
Точно. І не знав, що на нові телефони повернули.хонор з гуглом, то хуавей без
G так в своїй групі цікаві. А ось сучасні флагмани від Мото чомусь не радують, без родзинки.в дружини ж32 і працює з самого початку як годинник.
з Хуваем/Хонором близько 13 років, моделі суто бюджетні (100$) раніше іх плюс був ціна/якість, проблем фактично ніяких не було, живуть 2-3 роки повноцінно, беру на сімю 2-4 телефони однієі моделі, ПО оновлюється 1-1.5 роки і все більше нічого не приходить. Останім часом вони перестали бути бюджетними і більше не бачу сенсу з ними продовжувати, та ж моторола виграє по ціні.Honor раніше був дочірній бренд Huawei, на даний час вони ніби 2 різні компанії і сервіси гугла у Honor присутні. Незнаю як зараз, але раніше хуавей був топ по якості, точно краще всяких мото, сяомі и тд.І користуватись телефоном без Ґуґла?І для мене викликає більше довіри ніж сучасна Моторола.
Arbitr, Хонор это и Хуавей, на который могут санкции какие то прилететь
Хоть их и разъединили (типо?)
Матвєй, дизайн у мото неплох и сейчас, опять же, на мой вкус, смотрел сегодня едж 50 фьюжн, и ещё пару моделей, забыл индексы, так такие задние крышки интересные, дисплеи интересные, не хуже дизайном того же Самсунга топового, а потом хоп - Хонор этот в руки попался, я ещё с ценой ошибся, думаю какой хороший аппарат за 250 долл, а оказалось 1100![]()
нехай вони ці "вещі" зробить на своєму Кіріні.walerka, вот и я примерно об этом, в моем мышлении Хонор это тоже что-то около бюджетное, но никак не флагман, хотя вон китайцы и зикр уже выкатили, Китай уже делает вещи видимо таки
стандартна маркетингова хрінь - підсадити, а потім доіти, тут лідерами завжди були самгунг і яблокоwalerka, вот и я примерно об этом, в моем мышлении Хонор это тоже что-то около бюджетное, но никак не флагман, хотя вон китайцы и зикр уже выкатили, Китай уже делает вещи видимо таки
уточніть, який час підтримки у Вашого Samsung Galaxy S24? І чому Ви піддалися цим стереотипам, купили б Сяомі?Китайські флагмани вже давно, як мінімум зрівнялись, а іноді й випереджають Самсунг і Apple. Просто через певні стереотипи їх мало хто купляє і відповідно мало хто це може оцінити.
5 років оновлень. Маю надію, що непотрібно розтлумачувати арифметику.Перемедон, не маю ні найменшого уявлення. Я вже не пам'ятаю, коли в мене останній раз смартфон був більше 2 років.