- Місто
- Кропивницький
Що ж це за Моторола така за "десятки"?десятки тисяч гривень
Дякую. В мене там "номер" і "крапка". Був "номер", змінив. Але все одно Meter швидкість показував лише в повідомленнях. Поставив Monitor, тут все норм, тільки дозвіл на "показувати поверх інших програм" впливає.alibob, Ось вона проблема, на твоєму скріншоті:
Переглянути вкладення 73861
У мене на Vivo, якщо я оберу в налаштуваннях "Спосіб сповіщення" - "число", то буде так само показувати. Не сповіщення кожної окремої програми власним значком, а загальну цифру кількості сповіщень. І лічильник швидкості мережі не буде відображати.
Переглянути вкладення 73862
Лишив лише Інтернет спід монітор з Гплея. Інше розносив. Працює, показує.перебор - два додатка
Завжди коли купував: розпаковка, увімкнення, перевірка мінімальної працездатності - оплата. Так сім карту ніколи вставляти не дозволяли, але навіщо оплачувати "цеглинку", яка з заводу не вмикається? Щоб одразу починати процедуру повернення з паспортом/реквізитами картки, якщо він не увімкнеться не увімкнеться прямо в магазині. А якщо вдома, то ще і назад тупати.Так а в физическом магазине разве иначе было ?
Выбрал модель, оплатил на кассе, тут же открыл
Или наоборот было, распаковал коробку, вставил карточку, а потом только оплачиваешь на кассе ?
в Чехії, наприклад, на тебе як на ідіота дивляться коли питаєш "чи можна відкрити коробку і перевірити пристрій?". Типу "а нафіга? У вас же є гарантія..."А може бути інакше?
В Comfy продавец проверил телефон, включил его, после этого оплатили.Так а в физическом магазине разве иначе было ?
Выбрал модель, оплатил на кассе, тут же открыл
Или наоборот было, распаковал коробку, вставил карточку, а потом только оплачиваешь на кассе ?
Цілком нормальна реакція зі сторони продавця чи покупця.в Чехії, наприклад, на тебе як на ідіота дивляться коли питаєш "чи можна відкрити коробку і перевірити пристрій?". Типу "а нафіга? У вас же є гарантія..."
Цікаво, який відсоток покупців з українських маркетплейсів знімають відео розпакування?Можна не поспішати дома при перевірці, все зафіксувати на відео
Бо хтось "особливо розумний" вважає, що хоч трупом ляж, але треба здійснити перевірку на Новій Пошті.Цікаво, який відсоток покупців з українських маркетплейсів знімають відео розпакування?
У всьому світі такі речі продаються зі знижкою як "open box", а заляпати руками можна зразок на вітрині.Не хотів би, щоб мій новий телефон за 1000$ переді мною хтось розпаковував, мацав, включав, оцінював брати чи ні.