Місто
Кропивницький
vitaminC, ще в далекі доковідні часи, якщо коробка з пломбою, то на новій пошті не дозволяють відкривати. То треба зазделегідь домовлятися з продавцем, щоб розпечатали до відправки 🤷‍♂️

Місто
Хмельницький
alibob, Ось вона проблема, на твоєму скріншоті:
Переглянути вкладення 73861
У мене на Vivo, якщо я оберу в налаштуваннях "Спосіб сповіщення" - "число", то буде так само показувати. Не сповіщення кожної окремої програми власним значком, а загальну цифру кількості сповіщень. І лічильник швидкості мережі не буде відображати.
Переглянути вкладення 73862
Дякую. В мене там "номер" і "крапка". Був "номер", змінив. Але все одно Meter швидкість показував лише в повідомленнях. Поставив Monitor, тут все норм, тільки дозвіл на "показувати поверх інших програм" впливає.
Post automatically merged:

перебор - два додатка
Лишив лише Інтернет спід монітор з Гплея. Інше розносив. Працює, показує.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Realme C21Y, POCO M4 5G
Так а в физическом магазине разве иначе было ?
Выбрал модель, оплатил на кассе, тут же открыл
Или наоборот было, распаковал коробку, вставил карточку, а потом только оплачиваешь на кассе ?
Завжди коли купував: розпаковка, увімкнення, перевірка мінімальної працездатності - оплата. Так сім карту ніколи вставляти не дозволяли, але навіщо оплачувати "цеглинку", яка з заводу не вмикається? Щоб одразу починати процедуру повернення з паспортом/реквізитами картки, якщо він не увімкнеться не увімкнеться прямо в магазині. А якщо вдома, то ще і назад тупати.
В "Стилусі" телефон був настільки розряджений, що не увімкнувся. Продаван спочатку його зарядив, потім увімкнув, потім оплата.
З планшетами теж так само.
А може бути інакше?

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Місто
Киев
Так а в физическом магазине разве иначе было ?
Выбрал модель, оплатил на кассе, тут же открыл
Или наоборот было, распаковал коробку, вставил карточку, а потом только оплачиваешь на кассе ?
В Comfy продавец проверил телефон, включил его, после этого оплатили.

Місто
Львів
в Чехії, наприклад, на тебе як на ідіота дивляться коли питаєш "чи можна відкрити коробку і перевірити пристрій?". Типу "а нафіга? У вас же є гарантія..."
Цілком нормальна реакція зі сторони продавця чи покупця.
Часткова перевірка чи навіть огляд в магазині - це постріл собі в ногу з точки зору покупця і джек-пот для продавця. Адже продавець цілком в праві вимагати (дрібний шрифт в чеку чи гарантійному талоні) підпис, що огляд на предмет комплектності та працездатності здійснено і претензій немає. За таких умов, будь-який явний недолік (такий недолік, який може бути виявлений при поверхневому огляді) автоматом стає проблемою покупця.
І навпаки - відмова продавця від огляду це джек-пот для покупця. Можна не поспішати дома при перевірці, все зафіксувати на відео та за кожну царапинку нестиме відповідальність продавець, оскільки продавець зобов'язаний передати предмет належної якості.

Місто
Львів
Можна не поспішати дома при перевірці, все зафіксувати на відео
Цікаво, який відсоток покупців з українських маркетплейсів знімають відео розпакування? :unsure:
Гадаю що мізерний.
От з алі у мене віддавна є правило - фільмувати розпаковку усього, що дорожче за $10, а смартфони-планшети навіть не обговорюються!
Але там й іншого механізму щось доказати немає, а в ненці завжди можна зателефонувати на гарячу лінію чи то прийти в офлайн магазин і там далеко не нульові шанси що з дефектом, що виявився при розпаковці, погодяться, замінивши товар чи оформивши манібек.

А якщо, раптом, ні - то завжди залишається процедура ремонту чи заміни згідно з гарантією.

Місто
Львів
Цікаво, який відсоток покупців з українських маркетплейсів знімають відео розпакування?
Бо хтось "особливо розумний" вважає, що хоч трупом ляж, але треба здійснити перевірку на Новій Пошті.
Дуже сумно усвідомлювати, що споживачу плювати на свої права, а основний мотив поведінки - "так сказав сусід Василь" чи в "Тік-Ток розповідали".

Місто
Полтава
Не хотів би, щоб мій новий телефон за 1000$ переді мною хтось розпаковував, мацав, включав, оцінював брати чи ні. Тому мені важливо, щоб телефон давали в руки в заводській "плівці". Якщо є сумніви, я після оплати прямо на прилавці розпакую й огляну при продавцях і під камерами. Якщо немає сумнівів - зроблю те вдома.

Місто
Львів
Не хотів би, щоб мій новий телефон за 1000$ переді мною хтось розпаковував, мацав, включав, оцінював брати чи ні.
У всьому світі такі речі продаються зі знижкою як "open box", а заляпати руками можна зразок на вітрині.
Оскільки упакування та пломбування це також частина виробу - її пошкодження це пошкодження товару. Особливо усілякі Яблука та ексклюзиви, де коробка відкривається один раз (відривна смужка або відривна кришка).
P.S. Взагалі не бачу сенсу щось кулупати та перевіряти на пошті, якщо фізично немає можливості перевірити часті випадки браку: ємність батареї, роботу контролера, неконтрольований нагрів, втрату мережі, брак wi-fi, негаразди стабілізатора камери і ще десятки інших дефектів, які вилазять з часом.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Ще в часи перших телефонів (у моєму випадку десь 2004 - 2007рр) кожен новий телефон перевіряв по повній програмі - дзвінок, камера, бт, іч-порт, зарядка, може ще щось. А вже пізніше був випадок (недешевий смарт, LG G2), коли також все наче проклацав (перевіряв вдома при співробітникові-кур'єрі), але не перевірив зарядку, ввечері ставити, а зарядка не йде. Довелось витрачати час на повернення, в моєму випадку пройшло досить швидко, бо той же співробітник особисто приїхав на роботу, забрав телефон і повернув гроші, а могли ж погнати через сервіс і затягнулось би ще на декілька днів.
Нещодавно смартфон просто забрали запакований в коробці, а вже вдома розпаковували і перевіряли.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Не хотів би, щоб мій новий телефон за 1000$ переді мною хтось розпаковував, мацав, включав, оцінював брати чи ні. Тому мені важливо, щоб телефон давали в руки в заводській "плівці". Якщо є сумніви, я після оплати прямо на прилавці розпакую й огляну при продавцях і під камерами. Якщо немає сумнівів - зроблю те вдома.
Я так жену выбирал.

Місто
Киев
Для тёщи вибираю телехвон, пока остановился на реалми р4 power 5g 12/256 , ктось его вже юзаэ!?
Стабильно 3 часа в день говорит минимум в пивричный

Вкладення

• B2756F11-1BB0-4ABF-A28E-EBAD74194EB8.png
    B2756F11-1BB0-4ABF-A28E-EBAD74194EB8.png
    310.9 КБ · Перегляди: 0
Зверху