Roman_UA
linux user
Тобі до неділі обіцяли його запакyвати?)не захотів вітринний зразок, почекаю до неділі запакований екземпляр
Останнє редагування:
Тобі до неділі обіцяли його запакyвати?)не захотів вітринний зразок, почекаю до неділі запакований екземпляр
НіТобі до неділі обіцяли його запаковати?)
Ну, хвала богам, я знаю, як виглядає заводське пакування КПТ.Андрюх@dp.ua, треба було на вітринному іззаду позначку олівцем поставити. Про всяк випадок.![]()
Еко режими в тв повинні самі понижувати струм. В мене філіпсу 12 років місяць тому виповнилось (дуже активне використання було), підсвітка не мінялась ніразу, завжди в еко стояв, ну коли вже геть темний фільм, то змінював режим. Ясно, що виробникам тепер не вигідно робити такі живучі тв, тому і з заводу завищують струм навмисне, щоби прожив 2 рокиОпісля треба не забути понизити струм підсвітки.
Зараз вже навіть бюджетні телевізори по LED технології роблять, там немає підсвітки впринципіЯсно, що виробникам тепер не вигідно робити такі живучі тв, тому і з заводу завищують струм навмисне, щоби прожив 2 роки![]()
Ви не поплутали LED та OLED?бюджетні телевізори по LED технології роблять, там немає підсвітки впринципі
І що ви собі думаєте? Ці аллошні суки не просто хотіли втюхати мені вітринний зразок, запакований абияк, так ще й іншу модель, яка коштує на 2000 гривень дешевшеТобі до неділі обіцяли його запакyвати?)не захотів вітринний зразок, почекаю до неділі запакований екземпляр
Happy endКороче кажучи, сьогодні друга серія Марлезонського балету. Перемістять з сусіднього магазину, поїду ввечері подивлюсь, що буде цього разу
Це факт. Я у Львові приймаю польське тб з Перемишля - різниця у якості колосальна! Вони пару років тому перевели стандарт з Т на Т2 H265 EAC і тепер всі канали FHD з ідеальним зображенням. На наші боляче дивитися після їхніх.якість картинки Т2 фу-фу-фу!
достатньо звичайної вуличної антени чи потрібні якісь додаткові підсилювачі?Я у Львові приймаю польське тб з Перемишля
У мене зараз на даху 9-поверхівки 16-елементний хвильовий канал виробництва ранніх 90-х заводу Львівської Телеграфної Апаратури, це тоді в них був період "конверсії".достатньо звичайної вуличної антени чи потрібні якісь додаткові підсилювачі?
Це застаріла інформація, вже досить давно в них все HEVC зі звуком в EAC3, Який дешеві тюнери з нашого ринку не відтворюють.TVP HD канали здається мають бути поки не в HEVC