Roman_UA
linux user
Тобі до неділі обіцяли його запакyвати?)не захотів вітринний зразок, почекаю до неділі запакований екземпляр
Останнє редагування:
Тобі до неділі обіцяли його запакyвати?)не захотів вітринний зразок, почекаю до неділі запакований екземпляр
Ні Просто зі складу привезуть нерозпакованийТобі до неділі обіцяли його запаковати?)
Ну, хвала богам, я знаю, як виглядає заводське пакування КПТ.Андрюх@dp.ua, треба було на вітринному іззаду позначку олівцем поставити. Про всяк випадок.
Еко режими в тв повинні самі понижувати струм. В мене філіпсу 12 років місяць тому виповнилось (дуже активне використання було), підсвітка не мінялась ніразу, завжди в еко стояв, ну коли вже геть темний фільм, то змінював режим. Ясно, що виробникам тепер не вигідно робити такі живучі тв, тому і з заводу завищують струм навмисне, щоби прожив 2 рокиОпісля треба не забути понизити струм підсвітки.
Зараз вже навіть бюджетні телевізори по LED технології роблять, там немає підсвітки впринципіЯсно, що виробникам тепер не вигідно робити такі живучі тв, тому і з заводу завищують струм навмисне, щоби прожив 2 роки
Ви не поплутали LED та OLED?бюджетні телевізори по LED технології роблять, там немає підсвітки впринципі
І що ви собі думаєте? Ці аллошні суки не просто хотіли втюхати мені вітринний зразок, запакований абияк, так ще й іншу модель, яка коштує на 2000 гривень дешевше Я спочатку не зрозумів, що ж мені щось не так в тому телевізорі, аж потім доперло, ніжки не такі. Кажу, я однозначно відмовляюсь від цього екземпляру, бо по-перше, він не новий, а вітринний зразок! А по-друге, я замовляв A Pro 43'', а ви мені намагаєтесь підсунути Р1е 43'', а він дешевший на дві тищі. Обидва в голос, та нє, це він. Показую на шильдик на зворотній стороні, німа сцена... Короче кажучи, сьогодні друга серія Марлезонського балету. Перемістять з сусіднього магазину, поїду ввечері подивлюсь, що буде цього разуТобі до неділі обіцяли його запакyвати?)не захотів вітринний зразок, почекаю до неділі запакований екземпляр
Happy end Навіть пломба Xiaomi була ціла. Тепер сижу, розбираюсь с GoogleTV. Що можу одразу сказати саме про цю модель, що взяв. Вироблено у грудні 2023 року на базі Андроід11. Оновлень системи немає, останнє оновлення безпеки аж травень 2023 року, ну таке собі... Одразу понизив підсвічування зі 100 одиниць до 55. Яскравість і контрастність лишив на заводських налаштуваннях. Картинка соооочна, особливо при якісному контенті. А ось якість картинки Т2 фу-фу-фу! Є окремі канали в FHD якості, але ж більшість каналів в SD якості Головне, що дитина вже з мультиками А, ще приколов пульт, прикольна іграшка, особливо голосове керування. Далі буде...Короче кажучи, сьогодні друга серія Марлезонського балету. Перемістять з сусіднього магазину, поїду ввечері подивлюсь, що буде цього разу
Це факт. Я у Львові приймаю польське тб з Перемишля - різниця у якості колосальна! Вони пару років тому перевели стандарт з Т на Т2 H265 EAC і тепер всі канали FHD з ідеальним зображенням. На наші боляче дивитися після їхніх.якість картинки Т2 фу-фу-фу!
достатньо звичайної вуличної антени чи потрібні якісь додаткові підсилювачі? Тюнер мабуть теж має бути не простим, а з підтрикою HEVC.Я у Львові приймаю польське тб з Перемишля
У мене зараз на даху 9-поверхівки 16-елементний хвильовий канал виробництва ранніх 90-х заводу Львівської Телеграфної Апаратури, це тоді в них був період "конверсії".достатньо звичайної вуличної антени чи потрібні якісь додаткові підсилювачі?
Це застаріла інформація, вже досить давно в них все HEVC зі звуком в EAC3, Який дешеві тюнери з нашого ринку не відтворюють.TVP HD канали здається мають бути поки не в HEVC