Вибір телевізора

Місто
Киев
Ну як знати. Там xiaomi готують oled за співставнтии цінами...
К сожалению ваши не пляшут , в Ергоу звук только 50 ватт

Місто
Одеса
Телефон
Galaxy S9+
Стосовно китайців. Був досвід з Хайсенсом. Наче не ноунейм бренд, але коли виникла проблема з матрицею ТВ, то на всю Одесу аж 1 сервісний центр у пристройці хоз.дзвору, з дуже дивним графіком роботи. Діагностика - 200 грн. За результатами котрої тобі кажуть, що запчастин на цю модель нема, вони не поставляються. Тому, телевізор ремонту не підлягає. 3,5 роки телевізору і все - в утиль. Хоча, мені було простіше заплатити за ремонт 50% вартості, ніж купувати новий ТВ. В чому плюс А-брендів: в більшості випадків, якщо ти хочеш відремонтувати ТВ - ти це зможеш зробити. З запчастинами таких проблем нема, сервісних центрів ціла купа. Як авторизованих, так і звичайних. Думаю, що з Ерго в цьому плані ситуація не краща. Тому, хз чи є сенс цієї економії.

Місто
Львів
виникла проблема з матрицею
А у чому саме проблема з матрицею полягала, Якщо згоріла підсвітка, то можна було замінити її цілком, чи то перепаяти окремі світлодіоди якщо не самому, то знайти хмару майстрів, здатних на це. А цілковита заміна битої - це для любого бренду затія нерентабельна. Хіба переставити з неробочого донора, але такого майже нереально знайти.

Взагалі-то китайців задешево зазвичай беруть люди, здатні самостійно відремонтувати, чудово розуміючи що на жоден офіційний сервіс сподіватися марно.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Або ті, хто розуміє, що за ціну офіційного Самса можна купити два китайці, а за ціну заміни матриці на Самсі - ще одного нового китайця))
Post automatically merged:

задешево зазвичай беруть люди, здатні самостійно відремонтувати
Це фантастика, синку) Ніхто не думає про це коли беруть, і ще менше здатні ремонтувати сучасні телевізори...)))

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Наскільки правильне судження, що в норм відомих брендах моніторів має бути краща кількість годин роботи на відмову в порівнянні з менш відомими брендами?
Більш відомі: Samsung, Philips.
Середнякі: MSI, Lenovo,
Менш відомі: Viewsonic та Qube

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
yahoo, ну Viewsonic не такий вже маловідомий - до чорта їх було у 90-ті роки. Як не "офраншизились", то куди не йшло.

Місто
Киев
Ну не отпускает меня мысль что в нем есть саундбар и сабвуфер

Місто
Львів
Ніхто не думає про це коли беруть, і ще менше здатні ремонтувати сучасні телевізори
Мабуть сплутав "усіх" з до мене подібними :D Тобто зі самого початку готові що в любу мить китаєць зламається і треба буде його чи самому, чи десь в підвальних майстернях ремонтувати.

Також не згоден що здатних ремонтувати сучасні телевізорів мало! Зараз любий вуйко з прямими руками знаходить на ютубі інструкцію з розбірки та заміни планок підсвітки і виконує то без освіти та приладів, навіть паяльника. А от кінескопний ТВ раніше полагодити - треба було хоч базовими радіотехнічними знаннями, навиками, приладами та паяльником володіти! :)

Місто
Харьков
Більш відомі: Samsung, Philips.
Philips - к сожалению прошла та эра, когда он был лидером в процессорах видеообрабоки и соответственно его телевизоры были отличными. До сих пор в одной из комнат висит ЖК 7 серии. Он тогда показывал намного лучше чем Sony - в магазе рядом стояли и было явно видно, что детализация круче, да и на легендарных Sony тринитрон, как раз стояли чипы от Philips. Позже Sony отказалась от них, в пользу собственной разработки. В итоге сделали не плохо, но до уровня Philips так и не дошли, на тот момент Philips просто закрыл это направление и продал китайцам. Ну и с тех пор Philips еще плавает на старых разработках и имени, чего то своего нового в них уже не ждите.
Сейчас Philips - это просто шильдик, точно так же как и было с телефонами Nokia после того как Mictosoft купил их, а потом продал китайскому HMD.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
чи правильно я розумію, що телевізори на Android починають гальмувати в роботі швидше за конкурентів на інших ОС?

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
Philips - это просто шильдик
Ambilight - крутяк! качество изображения на неплохом уровне...
Post automatically merged:

Макс-Мен, сяомі в мене почав гальмувати майже з коробки ;)
"бренд", що завжди містить купу ризиків...

Останнє редагування:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
"бренд", що завжди містить купу ризиків...
бренд кака :poop:
придбав випадково :rolleyes:
раніше в мене телика не було
але коли малий підріс, то пішов запрос де дивитись мультик
і одного разу будучи з малим разом в трц забрели ми у фокстрот і випадково купив не плануючи
подумав ну що там складного мультик показати
інколи він вмикається і показує різні кольори ніби для перевірки екрану на биті пікселі
допоможе тільки вимкнення з розетки (((
з пульта вимк/увімк не допоможе
перемикання між додатками теж гальмує
але малому тицяти інколи ютуб норм
я телик не дивлюсь вже напевно років з 25 тому мені байдуже :koktel:
а ось малому до розетки поки ніззя то він ганяє батьків ))) добре що це не часто ...

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
yahoo,

1748710233048.jpeg

Зверху