Вибір телевізора

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Не знайшла теми про проектори. Порадьте будь ласка хороший проектор, щоб був простий в користуванні, і щоб не треба було паритися з встановленням ютубу, нетфліксу.
Підкажіть також чи треба окремо для них купляти завісу, чи жовта стіна нормально підійде

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Selianka, жовта не підійде, буде спотворення кольорів. Тільки біла матова стіна.
Post automatically merged:

щоб не треба було паритися з встановленням ютубу, нетфліксу.
Навіть у проекторах із Нетфліксом і Ютубом всередині (тобто Андроїдом) - є можливість "не паритись" і підключати зовнішнє джерело сигналу по HDMI.

Місто
Жовті Води
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
вказувати бюджет.
До 10тис(?). Це щось нове для мене і я не дуже орієнтуюсь скільки коштує більш менш хороше.
Тут дядько огляді зробив на пректор за 4к зара на розетці
Наче непоганий. Люменів наче багато, а на що ще дивитися не знаю.

Місто
Жовті Води
Наче непоганий. Люменів наче багато, а на що ще дивитися не знаю.
Для початку вистачить і такого, тільки у дешевих затягує пил у середину на лінзу,і потрібно розбирати, чистити .Краще пошукати такий на Аліекспресс, там він у половину дешевше.

Місто
Germany

ну предыдущую версию я на алике брал что-то в районе 800-900, а они особо не отличаются...

Люменів наче багато,

как кот наплакал, такой только в полной темноте смотреть...

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Залізла гусінь невелика, труснув ТВ - випала, але слід залишила, в сервісцентр не приймають, ТВ Gazer 32" , модель нерозбірна, сказали.

Ризикнути здати до приватних? Що там по грошах, хто знає?
Якщо взагалі це варто робити

Місто
Київ
Selianka, при перевірці звертайте увагу ще й на гучність, бо може шуміти як турбіна літака

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Vampoom, странные ремонтники. При вклееной матрице я бы за её сохранность переживал в первую очередь, а потом уже за рассеватель (которых у каждого ремонтника как, много короче))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Такий у мене є. Десь тут писав вже про нього. Дивитись треба в темряві (або штори блекаут). Для нормального звуку підключаю блютус колонку, бо вбудований динамік ніякий. Встановив його на триногу як для зйомок. Кулер охолодження трохи шумить, але коли дивишся кіно, то не дуже заважає. Пил зсередини лінзи можна чистити, є відео як це робити, бажано мати турбо-дуйку або повітряний компресор, тоді простіше.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Краще пошукати такий на Аліекспресс, там він у половину дешевше.
З Алі буде без української, отримувачі англ не знають.
турбо-дуйку або повітряний компресор
Господи, що ж ти таке робиш, що в тебе вдома повітряний компресор :oops:. Пилосос не підійде?

Місто
Львів
З Алі буде без української, отримувачі англ не знають
А що саме з алі буде без української? Інструкція, яку справа хвилини перекласти українською та роздрукувати, чи інтерфейс, яким, навіть якщо він пише українською, тих користувачів, що не знають англійскої, зазвичай діти чи онуки вчать не читати що там він рідною мовою пише, а просто тицяти певну послідовність кнопок пульта для отримання бажаного результату. ;)

Хоча майже 100% що з алі приїде пристрій з однією чи кількома кириличними мовами у меню.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
бо вбудований динамік ніякий.
Странно, на моём вполне хватает (колонка есть, и не одна, но не вижу смысла подключать). И шум проектора не отвлекает. Взял самый дешёвый, на Ali распродажа была, обошёлся в ~1100 грн. Поэтому взял ещё треногу с сумкой на 500 грн. Экран - не брал, хотя рекомендуют. Но если на штативах - дешёвого экрана не видел, а на стену прилепить - мне неудобно. Стационарно ставить экран не хочу.

Настройка - в сети пишут, как войти в инженерное меню, там настроек больше. Я попробовал - да, действительно, можно настроить цвета и прочее "под себя". Геометрия хорошо настраивается. Шторы блекаут - мастхэв.

Selianka, языки - это же Андроид, любой есть.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Господи, що ж ти таке робиш, що в тебе вдома повітряний компресор :oops:. Пилосос не підійде?
Ні, пилосос не підійде. (Хіба у якого є зворотній видув повітря, типу великих Керхерів). Я чищу компи, ноутбуки та інші пристрої, де є охолодження, від пилу. Бо він туди дуже швидко натягується. Раніше користувався невеличким компресором, потім перейшов на акумуляторну потужну дуйку.
Post automatically merged:

на моём вполне хватает
Звук там "не як в кінотеатрі" зовсім, тому підключається колонка і звучить набагато краще.

Останнє редагування:
Зверху