Вибір телевізора

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
в сірому будуть проблеми з прошивкою
У меня самсунг, не важно какой, но серый, был произведен для венгрии. Типа его поломали и продали. Обновления прилетают и устанавливаются, просто после обновления, если захочешь в смарт область зайти, тебе отлуп дает, не помню с какой формулировкой, то ли для этого региона функция заблокирована, то ли просто что функция заблокирована. Я и не сожалею, интернет через браузер еще та радость, тупит по черному, установить программу можно было, но установка программ, которых нет в магазине программ самса - тоже танцы с бубном. Поэтому к одному подключил свой старый стационарный комп, к другому - ноут 10".

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я и не сожалею, интернет через браузер еще та радость
В мене два основних варіанти використання натиснути cast в ютубі з телефона на телевізор, чи запустити якийсь нетфлікс, з телевізора це працює трохи швидше, ніж з приставки. Ще в мене НАС з торентами, теж швидше до фільмів докопатися не через приставку. Ну і оновлення - це безпека, жахливі дірки все ще періодично з'являються.
Все це звісно не коштує майже х2 за легальний тєлік :)
Просто свій минулий, 2022гг року я перешивав на українську прошивку (втративши 5 ГГц вайфай випадково), то думаю, може це й зараз можна зробити просто і безпечно, але не можу знайти нічого нормального.
Деякі продавці, подивився, продають тєлікі в варіанті сірий-сірий, і сірий-перешитий (але по ціні ближче до нативного українського), то ж розумію що якось це можна зробити.

Зверху