Мені теж треба на кухню, але діагональ поменьше десь 24-26. Порадьте щось.
якщо буде достатньо діагоналі 24-25", то можна звернути на зв'язку: монітор для ПК (IPS,яскравість 300-450кд/м2, HDMI)+приставка.Мені теж треба на кухню, але діагональ поменьше десь 24-26. Порадьте щось.
Ага, и сурдопереводчика не забыть.то можна звернути на зв'язку: монітор для ПК (IPS,яскравість 300-450кд/м2, HDMI)+приставка.
з язика зняв! Є варіанти у LG.только не надо про колонки в мониторе...
Беда в том, что у большинства таких телевизоров звук ничем не лучше, чем в мониторах. Пищалки на 2 Вт. Если включить вытяжку на кухне - не услышите ничего.язика зняв! Є варіанти у LG.
Приклад, будь ласка!Нужно брать добротную панель.
Голую!
З язика зняв)Приклад, будь ласка!
Плазма початку-середини 2000-х років з якогось німецького сміттєзвалища..Приклад, будь ласка!
С адсл?Плазма початку-середини 2000-х років з якогось німецького сміттєзвалища.
Мысль была, уточнить, что получает инет с перешитого адсл, но я сдержался..С адсл?Плазма початку-середини 2000-х років з якогось німецького сміттєзвалища.
Глянул на hotline - цена у официалов вообще-то на over 40К выше, чем "серый". Рассрочка - ммм, не знаю, видимо, серый товар вообще не выгодно "светить". Там где я бы взял не боясь (в плане гарантии) "серый" - оплата только наличными, никаких рассрочек, доставка в другие города - по предоплате.Sony XR-65A80J
це він мабуть говорив про "вицвітання"У олед нет подсветки матрицы.