Вибір телевізора

Місто
Кривий Рiг
Телефон
Moto Edge 50 Fusion
мене об'єм памяті і відсутність Світв/мегого
а шо не так з 2\16 ? нормально воно працює на гуглтв.
За світ\мегого незрозуміло в чому проблема, в тому шо з коробки нема і треба з магазину ставити ?

Місто
Львів
Не знаю який то Skyworth по звуку (може і все ок), але років 4 тому брав бюджетний ТВ Vinga в Брейні і звук наче з консерви, дуже пожалів про покупку з часом.
Серед бюджетних перевірених при купівлі для інших людей досить непогано себе показали Kivi, Blaupunkt.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Звук на самом деле очень важен , сабвуфер, а если ещё и саунд бар то вообще круть 😎, телевизор сейчас это всё : кинотеатр , дискотека 🕺 ….

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

kvv

Місто
Рівне
а шо не так з 2\16 ? нормально воно працює на гуглтв.
За світ\мегого незрозуміло в чому проблема, в тому шо з коробки нема і треба з магазину ставити ?
якщо можна докачати світв то ок.
чомусь вирішив що на таких апаратах працює тільки те що з коробки

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
якщо можна докачати світв то ок.
чомусь вирішив що на таких апаратах працює тільки те що з коробки
На Google TV встановлюєте потрібні додатки. Можна з Google Play. При покупці добре було б, щоб той телевізор включили при вас у магазині, в якому будете купувати. Хоч зможете побачити зображення та звук, а потім вже платити гроші.

Але мені дуже подобаються телевізори Sony. На моєму несподівано довго оновлюється ОС і навіть версія Андроїд оновилася. Зовнішній вигляд головного екрану Google TV вже не той, з яким купував. Звук та зображення подобаються.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Повністю згоден з SvPet щодо Sony. Звук і правда чудовий, але лише в середніх і високих частотах. Басів немає зовсім. Звісно, що чітко чути мову це не заважає, а от кінематографічним сценам трохи не вистачає глибини.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Paully, для перегляду спортивних програм на телевізорі мені не потрібні низькі частоти. Потрібен такий звук, щоб нормально чути те, що каже коментатор. У моєму телевізорі LG із цим набагато гірше. Доводиться вмикати голосніше або користуватися навушниками, якщо вже пізній час.
Про баси в моєму випадку не може бути й мови. Як тільки б вони були, то відразу б прийшли сусіди знизу просити зробити тихіше.

Зверху