Виховання дітей

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
це та сама історія
Та сама: 3500 дітей, 3 роки, 2 вагітні, і суцільне психологічне насилля - примушують прибирати свої кімнати та тимчасово лишають планшетів за непослух...
Особисто я не бачив повністю те розслідування, тому не коментуватиму. Єдине побажання - не висмикувати з теми лише певні деталі, а хоча б давати посилання на текст/відео повністю.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Єдине побажання - не висмикувати з теми лише певні деталі,
Вибачаюся, але якщо мене з великої теми коли, люди які вважають себе журналістами, вирішили "наїхати" на міні-олігарха, який за свої гроші вивіз цих дітей, зацікавив лише аспект виховання дітей - то я не можу це обговорити? Вас цікавить ситуація загалом - будь ласка напишіть в тему "Корупція", "Олігархи", "Розслідування" чи яка більш відповідна - і давайте текст/посилання/відео. Мене зацікавила саме ця деталь - виховання, яку я вважаю значно більш системною проблемою, ніж звинувачувати олігарха в тому, що він персонально не догледів за двома дівчатами із 3500...

Чи краще в тему про виховання дітей?
Краще звичайно - вибачте, але я її не знайшов. Якщо можна - перенесіть, будь-ласка.

Апд. Дякую.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Вибачаюся, але якщо мене з великої теми коли, люди які вважають себе журналістами, вирішили "наїхати" на міні-олігарха, який за свої гроші вивіз цих дітей, зацікавив лише аспект виховання дітей - то я не можу це обговорити? Вас цікавить ситуація загалом - будь ласка напишіть в тему "Корупція", "Олігархи", "Розслідування" чи яка більш відповідна - і давайте текст/посилання/відео. Мене зацікавила саме ця деталь - виховання, яку я вважаю значно більш системною проблемою, ніж звинувачувати олігарха в тому, що він персонально не догледів за двома дівчатами із 3500...
Не вибачаю, бо вбачаю у вашому дописі - класичну маніпуляцію, коли з масиву даних висмикують лише вигідне і подають під іншим світлом.
Був би модератором - дав би рідонлі днів на 10.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Одеса
ГлавБухАрик, я вам скажу більше: он похресниця ходить до психолога в Німеччині і там її прямо більшість сеансу накачують думками "що за все (змусили прибирати, обмежили кишенькові гроші, лишили доглядати малих сестер) треба скаржитися на батьків". Пропонують як трохи підросте (до 13 років) укладати трудові договори і брати із рідних батьків зарплату
Все вірно німці кажуть. А за " лишили доглядали молодших " взагалі треба притягувати до відповідальності батьків .
Декілька років тому йду а попереду дві дівчини йдуть зі школи і одна каже другої " если мама ещё родит я наверно сбегу из дома " чи щось подібне. Батьки народжують для себе а не для інший дітей.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Тв. ма......
Олігарх(міні) Шостак - наволоч - потратив свої гроші, вивіз, взяв відповідальність за дітей і не догледів! Персонально чи його підлеглі. Розстріляйте його, посадіть, розкулачте, санкції введіть - я нічого не висмикую, не подаю під іншим кутом і не захищаю - мене не цікавить його особа та доля! Так маніпуляції немає? Правда чи знайдете ви після цього когось, хто наступного разу буде вкладати свої гроші і брати відповідальність на себе - це питання вже інше і рішення не має..

Але мене дуже і дуже цікавить аспект " куди котиться цей світ?" коли поважні дорослі уважно вислуховують скарги на те що
Дітей примушують прибирати свої (не чужі!) кімнати в готелі - який жах!
і дійсно сприймають і описують це як ЖАХ!!!, а не кажуть прямо "Дітки - чи ви не охренелі?" Так теж маніпуляція яка заслуговує на рідонлі днів на 10.?

Upd. І такі поважні доросли і у нас осьо на форумі теж присутні
А за " лишили доглядали молодших " взагалі треба притягувати до відповідальності батьків .

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
дві дівчини йдуть зі школи і одна каже другої " если мама ещё родит я наверно сбегу из дома " чи щось подібне. Батьки народжують для себе а не для інший дітей.
Коли я ріс, мої однолітки хотіли мати братиків/сестричок.
Тепер дитина=егоїст,- "я є, більш ніхто не потрібен, а в 14-16+ і батьки ...".

Місто
Zaporizhzhia
Тоді був колективізм, зараз виховують в дусі індивідуалізму.
Та і раніше не усі були такими охочими до молодших братиків/сестричок. Багатьом хотілося якщо братика - то щоб відразу старшого, а не пісюрву, що за тобою волочиться, коли родаки на роботі, а ти з друзями запланував на пиво і до дівок.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
ПотапаПапа, Goggle, мій дід десь 189* року, він був один з дев'ятьох дітей. Не всі пережили 22; 37; 46 ррр, але їхні діти, та і внуки спілкувалися/спілкуються як дуже близькі родичі.
Зараз чув приблизно таку фразу,- "Жінка чоловікові потрібна здорова, брат сестрі багатий", може навпаки, але сенс такий.

Зверху