ГлавБухАрик
Осінт-профанатор
- Місто
- Kyiv
Та сама: 3500 дітей, 3 роки, 2 вагітні, і суцільне психологічне насилля - примушують прибирати свої кімнати та тимчасово лишають планшетів за непослух...це та сама історія
Та сама: 3500 дітей, 3 роки, 2 вагітні, і суцільне психологічне насилля - примушують прибирати свої кімнати та тимчасово лишають планшетів за непослух...це та сама історія
Це не діти, це зброя...3500 дітей
Особисто я не бачив повністю те розслідування, тому не коментуватиму. Єдине побажання - не висмикувати з теми лише певні деталі, а хоча б давати посилання на текст/відео повністю.Та сама: 3500 дітей, 3 роки, 2 вагітні, і суцільне психологічне насилля - примушують прибирати свої кімнати та тимчасово лишають планшетів за непослух...це та сама історія
Вибачаюся, але якщо мене з великої теми коли, люди які вважають себе журналістами, вирішили "наїхати" на міні-олігарха, який за свої гроші вивіз цих дітей, зацікавив лише аспект виховання дітей - то я не можу це обговорити? Вас цікавить ситуація загалом - будь ласка напишіть в тему "Корупція", "Олігархи", "Розслідування" чи яка більш відповідна - і давайте текст/посилання/відео. Мене зацікавила саме ця деталь - виховання, яку я вважаю значно більш системною проблемою, ніж звинувачувати олігарха в тому, що він персонально не догледів за двома дівчатами із 3500...Єдине побажання - не висмикувати з теми лише певні деталі,
Краще звичайно - вибачте, але я її не знайшов.Чи краще в тему про виховання дітей?
Не вибачаю, бо вбачаю у вашому дописі - класичну маніпуляцію, коли з масиву даних висмикують лише вигідне і подають під іншим світлом.Вибачаюся, але якщо мене з великої теми коли, люди які вважають себе журналістами, вирішили "наїхати" на міні-олігарха, який за свої гроші вивіз цих дітей, зацікавив лише аспект виховання дітей - то я не можу це обговорити? Вас цікавить ситуація загалом - будь ласка напишіть в тему "Корупція", "Олігархи", "Розслідування" чи яка більш відповідна - і давайте текст/посилання/відео. Мене зацікавила саме ця деталь - виховання, яку я вважаю значно більш системною проблемою, ніж звинувачувати олігарха в тому, що він персонально не догледів за двома дівчатами із 3500...
Все вірно німці кажуть. А за " лишили доглядали молодших " взагалі треба притягувати до відповідальності батьків .ГлавБухАрик, я вам скажу більше: он похресниця ходить до психолога в Німеччині і там її прямо більшість сеансу накачують думками "що за все (змусили прибирати, обмежили кишенькові гроші, лишили доглядати малих сестер) треба скаржитися на батьків". Пропонують як трохи підросте (до 13 років) укладати трудові договори і брати із рідних батьків зарплату
і дійсно сприймають і описують це як ЖАХ!!!, а не кажуть прямо "Дітки - чи ви не охренелі?" Так теж маніпуляція яка заслуговує на рідонлі днів на 10.?Дітей примушують прибирати свої (не чужі!) кімнати в готелі - який жах!
А за " лишили доглядали молодших " взагалі треба притягувати до відповідальності батьків .
Коли я ріс, мої однолітки хотіли мати братиків/сестричок.дві дівчини йдуть зі школи і одна каже другої " если мама ещё родит я наверно сбегу из дома " чи щось подібне. Батьки народжують для себе а не для інший дітей.
ИМХО є дві недопустимі крайності:" лишили доглядали молодших " взагалі треба притягувати до відповідальності батьків .
батьки просят
А это вообще про конченые семьи. Зачем о таких говорить? Может ещё про наркоманов тут будем на серьёзных щщах разговаривать?а діти вімовляються
Враховуючи демографічні піраміди скоро ми відкотимось в добісмарськові часи.@luytel, когда бисмарк придумал пенсию надобность во всех этих розовых соплях отпала.
Большая часть "наших немцев" сидят на пособиях или на минимальной занятостине працює