Бажано в лабораторію, яка не зав'язана із встановленням фільтрів.які займаються встановленням фільтрів?
Бажано в лабораторію, яка не зав'язана із встановленням фільтрів.які займаються встановленням фільтрів?
Лучше отдать пробы в аккредитованную лабораторию.Панове, цікавить якість води з свердловини. Як краще перевірити, віднести зразки в державну лабораторію чи в фірми, які займаються встановленням фільтрів? Є навіть варіанти з відправкою зразку Новою Поштою.
Все індивідуально.В грудні став власником осмос системи Ecosoft Standard MO550ECOSTD 5-50. Встановлював сам, якщо не враховувати перші 2-3 тижні коли десь то там, то тут щось підтікало- назагал залишився задоволений.
Питання до знавців хто сам обслуговує осмос- як часто ви змінюєте фільтри? Виробник рекомендує кожні 3 місяці проводити заміну комплекту картриджів попереднього очищення (3 шт.), проте наразі алішний солемір TDS все ще показує й надалі позначку в 10 одиниць. Чи можу продовжити експлуатацію ще на 1 місяць, чи воно може потім негативно вплинути на мембрану? Чи можливо на TDS тут взагалі не варто дивитись?![]()
ще залежить від кількості споживання води. Я фільтр грубої очистки поліпропіленовий міняю раз в 3 місяці, інші - раз в 6 місяців. Постфільтр - раз в рік-1,5року. Споживання невелике - сім'я з 4 чоловік. Щоб мембрана довго служила, при встановленні нових фільтрів промиваю 10 хв водою мимо мембрани(є кран окремий на фільтрові), що вугільна пилюка не забила мембрану(так запоров першу , бо не знав, що треба промивати). А виробник може написати, що краще міняти щомісяця, щоб ти частіше купляв фільтриВ грудні став власником осмос системи Ecosoft Standard MO550ECOSTD 5-50. Встановлював сам, якщо не враховувати перші 2-3 тижні коли десь то там, то тут щось підтікало- назагал залишився задоволений.
Питання до знавців хто сам обслуговує осмос- як часто ви змінюєте фільтри? Виробник рекомендує кожні 3 місяці проводити заміну комплекту картриджів попереднього очищення (3 шт.), проте наразі алішний солемір TDS все ще показує й надалі позначку в 10 одиниць. Чи можу продовжити експлуатацію ще на 1 місяць, чи воно може потім негативно вплинути на мембрану? Чи можливо на TDS тут взагалі не варто дивитись?![]()
Ви пити і їсти варити ходите до сусідів?)Споживання невелике - сім'я з 4 чоловік.
Велике споживання - це коли літом теща закривала компотиВи пити і їсти варити ходите до сусідів?)Споживання невелике - сім'я з 4 чоловік.
Из качественных (но не сильно дешовых) посмотрите на:а які фільтри порекомендуєте?(бо я вже націлився на пачку екософтівських по 40 грн.)
Советую к продукции "Aquafilter" даже не приближатся.
EvgenyTar, да ні. Це стандартний набір для осмосу.
Атолл это кацапская ТМ, было дорого и качественно, но сами они ничего не делали, картриджи были исключительно Pentek. Колбы, фитинги и т.д. тайваньский Органик, у себя только скручивали.Раньше был атолл, но это кацапня в чистом виде, за Raifil честно говоря в диковинку что это кацапы, буду знать)
Post automatically merged:
Поспілкуємось далі, самому цікаво стало, раніше ще були Pentek / Pentair чудові, але сказали що вони собі вже теж не роблять, да і ціни на них ого го....
Мембрану використувую з алі Vontron 75 ку, DOW Filmtec жаба давить, по селективносты так трохи краще але не набагато, поправте якщо що не так написав.
Правильная последовательность у вас на фото комплетка, FCPS-FCCBHD-FCCBL.То в якій послідовності ставити?У мене поліпропілен, вугілля пресоване, вугілля гранульоване. Так поставив майстер і я уже після нього так ставлю.
Фільтри такі беру
Судячи з опису, майстер поставив спочатку неправильно і я неправильно уже міняв![]()
Комплект картриджів Aquafilter 3 ступені купити за вигідною ціною в офіційному інтернет-магазині AQUANOVA
Купуйте Комплект картриджів Aquafilter 3 ступені в офіційному інтернет-магазині AQUANOVA за ціною 417 грн. ⭐️⭐️⭐️ ГАРАНТІЯ ВИРОБНИКА ✅ Доставка по всій Україні ☎️ +38 (095) 627-63-66 +38, +38 (096) 627-63-66.www.aquanova.com.ua
![]()
То в якій послідовності ставити?У мене поліпропілен, вугілля пресоване, вугілля гранульоване. Так поставив майстер і я уже після нього так ставлю.
Фільтри такі беру
Судячи з опису, майстер поставив спочатку неправильно і я неправильно уже міняв![]()
Комплект картриджів Aquafilter 3 ступені купити за вигідною ціною в офіційному інтернет-магазині AQUANOVA
Купуйте Комплект картриджів Aquafilter 3 ступені в офіційному інтернет-магазині AQUANOVA за ціною 417 грн. ⭐️⭐️⭐️ ГАРАНТІЯ ВИРОБНИКА ✅ Доставка по всій Україні ☎️ +38 (095) 627-63-66 +38, +38 (096) 627-63-66.www.aquanova.com.ua
![]()
PP5-CBC-PP1 это комплект для нехлорированной воды из скважины, где хлора нет, органики мало, а зачастую есть глинистая составляющая.Ну начебто йде так поліпропілен 5 ка потім брекетований вугільний фільтр, потім поліпропілен 1 ка все.
Ставят так потому что почти все покупатели в этом ничего не понимают (зачем там два угля), а фильтр становится дешевле и комплект картриджей дешевле, больше вероятность что купят у тебя.Повторюсь, як в мене 1 й фільтр - механіка 5 мікрон, 2 й фільтр - спечене вугілля, 3 й фільтр механіка - 1 мікрон. І так для осмосу майже всі ставлять
Последний картридж в этом комплекте FCCBL, сделан полностью из битуминозного угля, Aquafilter экономит на них следующим образом (да и все недорогие карбон блоки удешевляются таким способом), делает внутренний диаметр угольной трубки очень большим, внешне картридж выглядит нормально, но толщина угольной стенки 12 мм., тогда как у качественных карбон блоков стенка равна 15 мм., при внешнем диаметре голой угольной трубки 63 мм. Определить увеличенный диаметр в запечатанном картридже можно посмотрев через дырки картриджа на яркий свет, чтобы увидеть внутренюю поверхность угольной трубки, крышки на торцах стандартные и качественный картридж должен быть почти в притирку к внутренним ограничителям крышек, или разломать картридж и замерить.Фільтри такі беру
![]()