Місто
Kiev
можете поинтересоваться какая скорость по оптике между домами. подъездами. Будет сюрприз.
Я хочу поцікавитись. Яка швидкість оптики між будинками, під'їздами?
Воля мені не потрібна. Але придивляюся до домашнього інтернету від Лайфселла. Я так розумію, що тепер у них із Волею є якісь спільні зв'язки.
Не думаю что выше 10гигабит на дом как у киевстара.
1 гигабит.

Місто
Радивилів
Підкажіть будь ласка таке технічне питання в мене є оптичне підключення прямо до комп'ютера від волі якщо розірвати договір з волею і через два місяця підключитись на ГПОН, як буде виглядати: вони залишать кабель старий чи вони мають прокласти нову лінію?

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Підкажіть будь ласка таке технічне питання в мене є оптичне підключення прямо до комп'ютера від волі якщо розірвати договір з волею і через два місяця підключитись на ГПОН, як буде виглядати: вони залишать кабель старий чи вони мають прокласти нову лінію?
Ви хочете з Gpon на Gpon? В чому сенс таких маніпуляцій? Зазвичай монтажник має запитати чи живий кабель бо їм ліньки повторно щось прокладати, і запропонувати на старий, але ви можете сказати що він поганий і ви наполягаєте на новому або взагалі його порізати, тим більше що це типу нове підключення.

Місто
Радивилів
Sanic, ні в мене старий провід ще від Тріолан, зараз а.п. 50грн, з 01.12 буде 100грн, крім на ВФ РБА до 06.01.26, якщо не подовжать тоді думаю йти на ТП 3в 1 за 100грн. і тут постає технічна ділема, треба новий кабель вести чи залишити старий , що краще?

Місто
Киев
Как тебе могут посоветовать и принять решение за тебя? Самому и только так. Если для развлекух и котики посмотреть, конечно ничего не меняй. Если от этого зависит твой/семьи доход, то выбор очевиден в сторону замены, считай инвестициями.

Зверху