якщо врахувати зараз разом з лайфселл 175 грн. То 350 це дорого.В мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?
та да. подивився інших провайдерів. є дешевше. треба щось думати. але цього місяця прийдеться платити.якщо врахувати зараз разом з лайфселл 175 грн. То 350 це дорого.В мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?
https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/lifeset/m/
в луцьку дорожче ні в кого нема якщо багатокварт будинках, в середньому тут 250-270, це без акцій. Київстар з акціями дешево, Vodafone почав прокладати оптику з 33/40 го, ну і повно інших провайдерівВ мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?
Інтернет : Інтернет 3XL 100 Мбіт/clutskboy, який тариф і швидкість?
Если у Вас один интернет DOCSIS, закрой старый договор, через день пойди в другой контакт центр, назови любой адрес знакомого где нету договора от Воли но есть возможность подключения DOCSIS , и включи по акции интернет за 100 грн или Воля плюс Лайф за 175 я таким образом постоянно сижу на акциях от ВолиВ мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?
Модем наче почали прив'язувати до адреси, в мене за іншою адресою, ніж та що в договорі, не працює!Если у Вас один интернет DOCSIS, закрой старый договор, через день пойди в другой контакт центр, назови любой адрес знакомого где нету договора от Воли но есть возможность подключения DOCSIS , и включи по акции интернет за 100 грн или Воля плюс Лайф за 175 я таким образом постоянно сижу на акциях от ВолиВ мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?
нет это технически не возможно у меня две квартиры в Киеве вожу модем с правого берега на Левый и всё работает 5+ Может зависит от города, Твою проблему тоже легко решить Дал Адрес соседа если там нет договора и всё окМодем наче почали прив'язувати до адреси, в мене за іншою адресою, ніж та що в договорі, не працює!Если у Вас один интернет DOCSIS, закрой старый договор, через день пойди в другой контакт центр, назови любой адрес знакомого где нету договора от Воли но есть возможность подключения DOCSIS , и включи по акции интернет за 100 грн или Воля плюс Лайф за 175 я таким образом постоянно сижу на акциях от ВолиВ мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?
Можливо, раніше була прив'язка, потім відмінили!нет это технически не возможно у меня две квартиры в Киеве вожу модем с правого берега на Левый и всё работает 5+ Может зависит от города, Твою проблему тоже легко решить Дал Адрес соседа если там нет договора и всё окМодем наче почали прив'язувати до адреси, в мене за іншою адресою, ніж та що в договорі, не працює!Если у Вас один интернет DOCSIS, закрой старый договор, через день пойди в другой контакт центр, назови любой адрес знакомого где нету договора от Воли но есть возможность подключения DOCSIS , и включи по акции интернет за 100 грн или Воля плюс Лайф за 175 я таким образом постоянно сижу на акциях от ВолиВ мене з 1-го теперь 350 грн в місяць. Це не задорого?