Дякую, не зайшли ті місця мені.
Хоча сам Трахтемирів - шикарний, але туди мінімум без кросовера не варто суватися.
Хоча сам Трахтемирів - шикарний, але туди мінімум без кросовера не варто суватися.
Останнє редагування:
Так майже до Бучака там "бетонка" яку будували для ГАЕСХоча сам Трахтемирів - шикарний, але туди мінімум без кросовера не варто суватися.
Просто я орієнтуюсь по залізниці. Купив білети до Ворохти з заїздом до Києва і до Львова на зворотному шляхуНет, Говерла не маст. Точно Воловец, а не Пилипец?
Та у меня там друзья, поэтому не сложно. Если по бюджетному, то тот же "Крым" в букинге. Остальное дороже, смотрел ради интереса. Мои работают в "Хижки", кухня такое себе, проживание по цене среднее для Яремче, и от туда тропы идут на полонину/ны. В Ворохте, много частников, от туда также много маршрутов, ну и на паровозе через те тоннели проехать, одно удовольствие. В общем если хочешь просто погулять с минимальными напрягами, останавливайся на Яремче. Если хочешь напрячь себя больше физически, ехать дальше.А житло де можна глянути? На місці чи Airbnb? Можливо є який місцевий сайт? Теж саме питання і про Львів( правда на одну ніч)
Якщо сніданки, то ми ходили в "Корки та Крихти" на Лесі Українки, там близько від Опери. І там ще паб Добрий друг, якщо вам пиво/бургери/піца. Раніще ще рекомендували “Сіли-з’їли”, але шось багато вже відгуків не дуже з'явилося. Сама там не була.На вихідних буду у Львові три дні. Мешкатиму на вул. Жижки. Ось і питання- де можна смачно, та за недорого поїсти. Бажано обід в одному місці а вечеря в іншому.
Нажаль тепер там "Сідло" і нема вже вепряМені подобався Золотий вепр на пл.Ринок. Довго готують, але смачно. Сіли-встали завжди було недешевою і паскудною їдальнею.
на сніданок однозначно в Бачевських. Ще з цікавих закладів: Цукор, Кулінарна студія Крива липа, Монс Піус, піца Пепероні. По крафтовому пиву- то Човен.На вихідних буду у Львові три дні. Мешкатиму на вул. Жижки. Ось і питання- де можна смачно, та за недорого поїсти. Бажано обід в одному місці а вечеря в іншому.