Відрядження: транспорт, житло, їжа...

Місто
Львів
Mr.Alex , якщо ви на авто- спробуйте поселитись в межах кільцевої, це буде +10 км, але значно дешевше. (напр. ось тут непоганий варіант з хорошим харчуванням). Якщо в межах Львова- це може бути колегіум УКУ.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Таке враження, що самі львів'яни та мешканці області - з іншої країни, де немає війни, або взагалі з іншої планети, намагаючись "здерти три шкури",
Пфф, пан не дивився на ціни в Константинівці чи будь-де, де військові знімають. Ціни такі самі, тільки з краєвидами гірше. При тому нема конкуренції з цивільними відпочиваючими

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Я так був вимушений в березні 2022 відправити родину в Румунію, бо за кімнату в Каменці запросили 20к грн, а за однушку до 2к usd :(
Я порахував, що вигідніше придбати щось для себе в селі в вінницькій області; інвестиція відбилась за +/- 6 місяців можливої оренди в Каменці.

Mr.Alex

unknown
Місто
Харків
Телефон
///F150 B2021
Таке враження, що самі львів'яни та мешканці області - з іншої країни, де немає війни, або взагалі з іншої планети, намагаючись "здерти три шкури",
Пфф, пан не дивився на ціни в Константинівці чи будь-де, де військові знімають. Ціни такі самі, тільки з краєвидами гірше. При тому нема конкуренції з цивільними відпочиваючими
Ні, не дивився. То й що з того? На мій погляд, це аж ніяким чином не виправдовує здирництво з боку "свідомих співгромадян", які ще й досі не зрозуміли, що їхнє нікчемне життя цілком залежить від тих, хто їх захищає ціною свого життя, цінність якого не можна виміряти ніякими грошима. Пояснював потенційним орендодавцям, що не на відпочинок їду, але мені не вірять, ну то таке. Хоча син мені казав, що мовляв - батьку, приїзди та може хоч пару тижнів тут нормально спокійно поспиш за три роки без прильотів та обстрілів.

Mr.Alex

unknown
Місто
Харків
Телефон
///F150 B2021
Mr.Alex , якщо ви на авто- спробуйте поселитись в межах кільцевої, це буде +10 км, але значно дешевше. (напр. ось тут непоганий варіант з хорошим харчуванням). Якщо в межах Львова- це може бути колегіум УКУ.
Нажаль - авто немає, а також
  • Розміщення з домашніми тваринами заборонено.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Коли був у відрядженні у Чернівцях та розмовляв з місцевими, то теж склалося враження, що вони з іншої планети.
подивись оголошення в ЗП - здам квартиру 8000₴, якщо війсковим - 16000₴
#Винєпанімаєтєєтадругоє

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
у 2022 році ріелтори взагалі в Запоріжжі аукціони влаштовували. Вартість оренди квартири 10 тис грн., вони збирали 10-15 осіб і казали хто з вас дать більшу ціну той і буде винаймати житло (отак на ВПО заробляли). Терпіти не можу ріелторів.

Місто
Львів
Оренда житла у Львові - це просто якийсь дикий треш... ображаються на мою "зустрічну пропозицію"
А озвучте, будь-ласка, рівень цін, що вам називали, та на які б ви погодилися?
Я не у темі, але знаю що знайомі здають двокімнатну квартиру на Мечнікова (це район медінституту, не надто й близько до центру) з пічним опаленням та електричним бойлером (тобто майже без ремонту) бувшій студентці того меду, а зараз вже лікарці за 10 тис. грн. на місяць і вона це вважає дикою халявою, надзвичайно задоволена. Але це давня стабільна та перевірена квартирантка, а на кілька тижнів комусь з вулиці, зрозуміло, ціна була б зовсім інакша.

Якщо вже про треш, то, як на мене, справжнім трешем у Львові є доступ до води, де можна поплавати. На любому загороженому болотці деруть від 400 грн у будні до 900 за вихідний день, а у басейнах від 200 до 300 за лише одну годину.

Але це вільний ринок, тут термін "здирництво" непридатний, пропозиція визначається попитом.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
залежить від тих, хто їх захищає ціною свого життя,
Це ти в сенсі захищаєш, тому тобі треба знижку?
То, що твій випад специфічно в бік Святої Галичини, некоректний, підараси і ринок всюди диктують умови однаково, ближче до фронту, по враженнях, навіть більше

Місто
Чернигов
бо за кімнату в Каменці запросили 20к грн, а за однушку до 2к usd
А самі тим часом в Нідерландах допомогу отримують? Недаремно європейці почали викурювати цих "бізнесменів". Шкода, що за таких хапуг, немає можливості людям, що дійсно потребують допомоги, її отримати.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Не виправдовуючи цих людей, хочу запитати, чи ви б виставляли свою хату на святій галичині за 5К, коли ціна по місту 15 і попит перевищує пропозицію?
Чи розчулила би вас історія, шо то родичі військовослужбовця, які приїхали в гості до сина? (При тому, що синів з гостями там пів-міста).
Я вважаю що драти з військових це залупа, все інше і 2025му - це ринок. І то, це я кажу не з колокольні ВПО, в якого зі статків тільки роздовбана хата в Крамі

Останнє редагування:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Коли був у відрядженні у Чернівцях та розмовляв з місцевими, то теж склалося враження, що вони з іншої планети.
Не читав. Чесно. Тому не в курсі. Сам сдаю ВПО двушку. 2500 + комунальні. Тому якось-такось.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
А самі тим часом в Нідерландах допомогу отримують?
Я не в курсі. Не цікавився і не цікаво. Тоді була скрута, мала дитина, і мені потрібне було рішення щоб ….
На жаль дружина і малий вже асимілювалися, і поки літають ракети, повертатись бояться і не хочуть. А я так і живу в селі, бо в Києві гучно. Пару місяців на рік там посиджу, і вистачає емоцій наперед(

Mr.Alex

unknown
Місто
Харків
Телефон
///F150 B2021
Оренда житла у Львові - це просто якийсь дикий треш... ображаються на мою "зустрічну пропозицію"
А озвучте, будь-ласка, рівень цін, що вам називали, та на які б ви погодилися?
Я не у темі, але знаю що знайомі здають двокімнатну квартиру на Мечнікова (це район медінституту, не надто й близько до центру) з пічним опаленням та електричним бойлером (тобто майже без ремонту) бувшій студентці того меду, а зараз вже лікарці за 10 тис. грн. на місяць і вона це вважає дикою халявою, надзвичайно задоволена. Але це давня стабільна та перевірена квартирантка, а на кілька тижнів комусь з вулиці, зрозуміло, ціна була б зовсім інакша.

Якщо вже про треш, то, як на мене, справжнім трешем у Львові є доступ до води, де можна поплавати. На любому загороженому болотці деруть від 400 грн у будні до 900 за вихідний день, а у басейнах від 200 до 300 за лише одну годину.

Але це вільний ринок, тут термін "здирництво" непридатний, пропозиція визначається попитом.
Screenshot_20250627-213236.jpeg
Усе гаразд, вже побіг. :sneaky:
Post automatically merged:

Це ти в сенсі захищаєш, тому тобі треба знижку?
Я не вимагаю ніяких знижок, я б хотів нормального ставлення до себе.
Post automatically merged:

То, що твій випад специфічно в бік Святої Галичини, некоректний, підараси і ринок всюди диктують умови однаково, ближче до фронту, по враженнях, навіть більше
Подобово 900грн на трьох, все влаштовує, аж раптом... Ой вибачте за оголошення, це житло вже зайняте, але я вам можу запропонувати варіант усього за 1800грн. "Свята Галичина", це 100%.

Останнє редагування:
Зверху