Пфф, пан не дивився на ціни в Константинівці чи будь-де, де військові знімають. Ціни такі самі, тільки з краєвидами гірше. При тому нема конкуренції з цивільними відпочиваючимиТаке враження, що самі львів'яни та мешканці області - з іншої країни, де немає війни, або взагалі з іншої планети, намагаючись "здерти три шкури",
Ні, не дивився. То й що з того? На мій погляд, це аж ніяким чином не виправдовує здирництво з боку "свідомих співгромадян", які ще й досі не зрозуміли, що їхнє нікчемне життя цілком залежить від тих, хто їх захищає ціною свого життя, цінність якого не можна виміряти ніякими грошима. Пояснював потенційним орендодавцям, що не на відпочинок їду, але мені не вірять, ну то таке. Хоча син мені казав, що мовляв - батьку, приїзди та може хоч пару тижнів тут нормально спокійно поспиш за три роки без прильотів та обстрілів.Пфф, пан не дивився на ціни в Константинівці чи будь-де, де військові знімають. Ціни такі самі, тільки з краєвидами гірше. При тому нема конкуренції з цивільними відпочиваючимиТаке враження, що самі львів'яни та мешканці області - з іншої країни, де немає війни, або взагалі з іншої планети, намагаючись "здерти три шкури",
Нажаль - авто немає, а такожMr.Alex , якщо ви на авто- спробуйте поселитись в межах кільцевої, це буде +10 км, але значно дешевше. (напр. ось тут непоганий варіант з хорошим харчуванням). Якщо в межах Львова- це може бути колегіум УКУ.
подивись оголошення в ЗП - здам квартиру 8000₴, якщо війсковим - 16000₴Коли був у відрядженні у Чернівцях та розмовляв з місцевими, то теж склалося враження, що вони з іншої планети.
#Винєпанімаєтєєтадругоєподивись оголошення в ЗП - здам квартиру 8000₴, якщо війсковим - 16000₴Коли був у відрядженні у Чернівцях та розмовляв з місцевими, то теж склалося враження, що вони з іншої планети.
у 2022 році ріелтори взагалі в Запоріжжі аукціони влаштовували. Вартість оренди квартири 10 тис грн., вони збирали 10-15 осіб і казали хто з вас дать більшу ціну той і буде винаймати житло (отак на ВПО заробляли). Терпіти не можу ріелторів.подивись оголошення в ЗП - здам квартиру 8000₴, якщо війсковим - 16000₴
А озвучте, будь-ласка, рівень цін, що вам називали, та на які б ви погодилися?Оренда житла у Львові - це просто якийсь дикий треш... ображаються на мою "зустрічну пропозицію"
Це ти в сенсі захищаєш, тому тобі треба знижку?залежить від тих, хто їх захищає ціною свого життя,
То, що твій випад специфічно в бік Святої Галичини, некоректний, підараси і ринок всюди диктують умови однаково, ближче до фронту, по враженнях, навіть більшеТо й що з того?
А самі тим часом в Нідерландах допомогу отримують? Недаремно європейці почали викурювати цих "бізнесменів". Шкода, що за таких хапуг, немає можливості людям, що дійсно потребують допомоги, її отримати.бо за кімнату в Каменці запросили 20к грн, а за однушку до 2к usd
Не обов'язково. Можуть з сусідніх будинків наводити московські ракети/дрони, або просто бути тихими ждунами.А самі тим часом в Нідерландах допомогу отримують?
Не читав. Чесно. Тому не в курсі. Сам сдаю ВПО двушку. 2500 + комунальні. Тому якось-такось.подивись оголошення в ЗП - здам квартиру 8000₴, якщо війсковим - 16000₴Коли був у відрядженні у Чернівцях та розмовляв з місцевими, то теж склалося враження, що вони з іншої планети.
одга ціна мало прощо говорить. бо бачив, здавали 3к за 2к₴, але там гола вбита в хлам квартира, в дупі міста...Сам сдаю ВПО двушку. 2500...
Я не в курсі. Не цікавився і не цікаво. Тоді була скрута, мала дитина, і мені потрібне було рішення щоб ….А самі тим часом в Нідерландах допомогу отримують?
А озвучте, будь-ласка, рівень цін, що вам називали, та на які б ви погодилися?Оренда житла у Львові - це просто якийсь дикий треш... ображаються на мою "зустрічну пропозицію"
Я не у темі, але знаю що знайомі здають двокімнатну квартиру на Мечнікова (це район медінституту, не надто й близько до центру) з пічним опаленням та електричним бойлером (тобто майже без ремонту) бувшій студентці того меду, а зараз вже лікарці за 10 тис. грн. на місяць і вона це вважає дикою халявою, надзвичайно задоволена. Але це давня стабільна та перевірена квартирантка, а на кілька тижнів комусь з вулиці, зрозуміло, ціна була б зовсім інакша.
Якщо вже про треш, то, як на мене, справжнім трешем у Львові є доступ до води, де можна поплавати. На любому загороженому болотці деруть від 400 грн у будні до 900 за вихідний день, а у басейнах від 200 до 300 за лише одну годину.
Але це вільний ринок, тут термін "здирництво" непридатний, пропозиція визначається попитом.
Я не вимагаю ніяких знижок, я б хотів нормального ставлення до себе.Це ти в сенсі захищаєш, тому тобі треба знижку?
Подобово 900грн на трьох, все влаштовує, аж раптом... Ой вибачте за оголошення, це житло вже зайняте, але я вам можу запропонувати варіант усього за 1800грн. "Свята Галичина", це 100%.То, що твій випад специфічно в бік Святої Галичини, некоректний, підараси і ринок всюди диктують умови однаково, ближче до фронту, по враженнях, навіть більше
гадаю, якщо б ця квартира була в центрі міста, то ціна була іншоюСебастьян Перейро, Дмитривський. Не убита. Але ж не палац.