Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Сьогодні хотів передати покази, а мені ось таке видало
раніше такого ніколи не було.
раніше такого ніколи не було.
я не передавав в цьому місяці взагалія вчора через додаток передав
покази на скріні вказані вірно, за вересень без змін. через додаток не хочу передаватиВ додатку 104 передайте, там без змін.
в цьому місяці ще не передававКоли передаю через сайт
в мене ніколи проблем не було з сайтом, завжди передаю з 1- по 5 число. в цьому місяці - перший раз отаке. в акаунті підв*язано 2 ОР - по іншому ОР проблеми такої немаєПросто в останній день місяця передаю через сайт
через додаток не хочу передавати
Пан вибірковий.не хо з ними цими каналами зв*язуватися
ніякої задачі не має, просто питання, що оте таке та чому воно мені не дає надати покази через сайт ?Задача стоїть не подати показник, а подати показник, використовуючи веб-сайт? Дивна прив'язаність.
А контакт-центр там є?жодних вайберів, телеграмів і т.п. там нема.
А контакт-центр там є?
створити точки контакту для надання інформації Споживачу стосовно, зокрема, його прав, чинного законодавства та наявних способів для вирішення спорів;
розглянути всі скарги, отримані від Споживача, і протягом одного місяця повідомити про результати їх розгляду.
kopek, викладіть скрін історії показань із кабінету. щоб було зрозуміло про що мова. А ви хіба показання не передаєте, чекаєте поки поставлять "розрахунковий показник"?
Звісно передаються. Але коли приходить контролер, який ходить щомісяця 24-25 числа, але з "технічних" причин потрапляє рідше, то за решту днів вважають розрахунковими і додають куби, навіть якщо за цей час не було споживання.