Глобус Банк

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
а вообще зачем его закрывать?
в чем подвох конкретно Глобус оставить не закрытым?
Дело в том что шаромыга банк специфический. Периодически меняет тарифы, не всегда корректно (шкандаль до войны надеюсь многие помнят по видосоточке+), и может доменяться до того что вы по не закрытой карте даже с нулевым остатком окажетесь должны банку денег. Поэтому в принципе золотое правило - не используешь - закрой - ещё никому не на вредило вообще, ну и в шаромыге в частности

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
Отримав 1000 грн на картку національного кешбеку, але 20% додаткового кешбеку Глобус не нарахував. Я думав, може, все-таки додасть 20%, але, видно, не судилося. Якби знав про це раніше, подав би заявку на Приват.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Отримав 1000 грн на картку національного кешбеку, але 20% додаткового кешбеку Глобус не нарахував. Я думав, може, все-таки додасть 20%, але, видно, не судилося. Якби знав про це раніше, подав би заявку на Приват.
Ти як мед, так совковой лопатою?

Місто
Чернигов
Як з Глобуса оплатити "зеленою 1000" комуналку без коміса? В розділі "Комунальні платежі" не знайшла постачальників послуг для Чернігова, тож буде коміс.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Як з Глобуса оплатити "зеленою 1000" комуналку без коміса? В розділі "Комунальні платежі" не знайшла постачальників послуг для Чернігова, тож буде коміс.
У нас в Дніпрі є сервіс "Complatezh", там всі оплати БЕЗ комісій. Може щось аналогічне є і у вас?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Як мінімум світло на сайті платиться без комісії, також укртелеком. Все інше умовно безкоштовно через портмоне.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Це треба додати карту Глобуса в Приват?
Не треба. Шукай свого постачальника тут

І вводь вручну дані картки Глобуса. Буде комісія(!!!) Для різних постачальників різна.

Зверху