Шотам
Водитель
- Місто
- Белгород Днестровский
В чем проблема? Уменьшат,пойдет на полку.Больше ничего интересного,для меня, в этом банке нет. Полежит на полке, и пойдет в путь за Альянсомвідсоток кешбеку
В чем проблема? Уменьшат,пойдет на полку.Больше ничего интересного,для меня, в этом банке нет. Полежит на полке, и пойдет в путь за Альянсомвідсоток кешбеку
Є переваги перед Альянсом?В чем проблема? Уменьшат,пойдет на полку.Больше ничего интересного,для меня, в этом банке нет. Полежит на полке, и пойдет в путь за Альянсомвідсоток кешбеку
А в чому проблема з Альянсом?Полежит на полке, и пойдет в путь за Альянсом
Не совсем)) Давеча отказался от услуг этого "банка".Похоже, шарик следующийпрозоро
І навіть МПС перестали платити банкам % за операціями?не принося никаких прибылей
Таку дурну ТП ще в жодному банку не зустрічав, їх треба тренувати запитами, бо "чотки пацики" походу їх не турбували і вони там усі мізкі розгубили.мозги техподдержке
Не согласен. Я за обьективность.За полтора года пользования нареканий к техподдержке нет.на горячей линии дуры попадаются, но именно в тех.поддержке всегда решали мои вопросыТаку дурну ТП ще в жодному банку не зустрічав
Я з 1.01.24 по 30.09.24 витрачав власні гроші.
Райффайзен навіть мені,як "заралатнику" кредитку не хоче давати.Райффайзен каже "ми роздаємо кредитки лише своїм зарплатникам".
І зовсім інша річ, коли тебе "дражнять" високим кешбеком за кредитні гроші, а ліміт при цьому не дають.
Райффайзен навіть мені,як "заралатнику" кредитку не хоче давати.Райффайзен каже "ми роздаємо кредитки лише своїм зарплатникам".
І зовсім інша річ, коли тебе "дражнять" високим кешбеком за кредитні гроші, а ліміт при цьому не дають.
А Глобус, тем не менше, мені налив. І тобі надасть. Головне залиш його у спокої і не дратуй заявками на кредитний ліміт. Але, звичайно, на відкритий рахунок.
Приблизно раз на місяць (іноді раз на 2 місяці) я подавав заявку на кредитний ліміт. Просив 1000/1500/1700/2000 грн.Sanyok77, стосовно глобуса ви до них не зверталися щоб вони вам надавали кредитний ліміт, і скільки разів?
Стосовно райфа в мене там карта була для соцвиплат в якості безробітного реєструвався і зараз не маючи ні зарплати ні пенсії в цьому банку дали кредитку самі нав'язували не брав але ТАС банк винудив отримати.
Шось ваша інфа не підтверджуєтьсяГлобус і Акорд НЕ дає ліміт, якщо у вас в УКБ є відкрито більше, ніж 4 кредитки