Інтер не розуміє знака +. Набирай без +38. Або замість + набирай 00.дзвоню з картки інтера на номер +380... але чомусь воно набирається як 810380... і дзвінок вже не проходить. що зробити, щоб це побороти я навіть не знаю, чому так відбувається. в налаштуваннях телефону відключена функція додавати код країни. до того ж , коли я тут же дзвоню з GSM SIM, то все робиться правильно.
допоможіть вирішити цю проблему. дякую.
Це працює лише частково. Бо коли набираєш номер, який знаходиться в архіві вхідних дзвінків, то він буде набиратися в такому ж форматі, як і прийшов на телефон, тобто, через +38. Тому, перед набором, його треба правити. Або поставити програму типу IntlPrefix, і не паритись, вона все зробить сама.Irop, телефон-налаштування-місцезнаходження-додати код країни. Вимкнути ось цей пункт.
Поки вирішив проблему сімкою з online 3g. Можливо, з часом захочу вчити англійську і зможу запропонованою програмою виправляти косяки інтера
Поки вирішив проблему сімкою з online 3g. Можливо, з часом захочу вчити англійську і зможу запропонованою програмою виправляти косяки інтера
В 16:40 заработал. С 15:30 не было EVDO.вчера та же х...я была. К - качество ну или кал.
В 16:40 заработал. С 15:30 не было EVDO.
В 16:40 заработал. С 15:30 не было EVDO.