Я скоро, можливо, поїду до тітки, у якої теж знімає по 5грн, поекспериментую, відпишусь зі знімками.
Карточка чьих операторов использовалась в роуминге 4G?Почему тогда такой фигни не происходит на симках других операторов, в т.ч в роуминге и на симках зарубежных операторов.
Карточка чьих операторов использовалась в роуминге 4G?Почему тогда такой фигни не происходит на симках других операторов, в т.ч в роуминге и на симках зарубежных операторов.
По факту карточка в роуминге не смогла зарегистрироваться из-за отсутствия LTE-роуминга. Я очень сомневаюсь, что оператор позволит технический трафик регистрации карточки в LTE, если ты интернетом не пользуешься.
Ви вже змішуєте все підряд. То були роумінґ-карти в Україні, а тепер виявляється наші картки в роумінгу.
Закінчився пакет мегабайтів в "Зручному" на ліфчику. На ніч вимикаю передавання даних. Ранком прокидаюся - і смс-ка: Бла-бла-бла, у вас немає мегабайтів, ми вам насипали 50 МБ за 1 грн" (обсяг і суму точні вже не памятаю). А всього лиш забув перевести сімку с 4Жо в 3Жо.Я не змішую все підряд, а констатую факт що за службовий трафік при реєстрації в 4G гроші здирає лише наш жлобостар
Ви не поточнили, у вас на всіх картках не оплачені пакети послуг?
Закінчився пакет мегабайтів в "Зручному" на ліфчику. На ніч вимикаю передавання даних. Ранком прокидаюся - і смс-ка: Бла-бла-бла, у вас немає мегабайтів, ми вам насипали 50 МБ за 1 грн" (обсяг і суму точні вже не памятаю). А всього лиш забув перевести сімку с 4Жо в 3Жо.
На лс майже всім дають 100мб для користування біп у роумінґу, особливо в додаток до будь-якого роумінґ-пакету. Можливо з нього знімали. І ще не факт, що без увімкненої передачі даних, вас мережа тримала в лтє.лайфселе не было пакетного интернета в роуминге
Просто вчасно на передоплаті треба оплачувати АП і не буде проблем.luytel, саме із за цього Ви і попадаєте на бабки. Шо на контракті шо на припейді маю пару сот гривень і ніколи не мав несанкціонованих знімань, повір за років десять ніразу. Так тут у нас специфічний ресурс і тут модно нахлобучити оператора, так чого ж Ви весь час стогните коли через те що Ви хочите нахлобучити Вас нахлобучують?
аж цікаво стало взнати як у Вас з'явилась ця сума? В мене у місяць більше 500 на родину не виходить.Для вчасної оплати АП, мусів-би сплачувати 3245 грн., щомісяця.
3245грн на місяць лише ваш номер?Пояснення для шановних stigr та Morino. Пару сотень гривень мені вистачить на майже три роки звязку. Для вчасної оплати АП, мусів-би сплачувати 3245 грн., щомісяця. Поради недоречні.
у меня именно так и есть. И уже не один год подряд. За все время пропало 10 грн и то это я кинул бабки на чужой номер.а ВЫ всё так упрощаете, как будто КиСта операторвзула і забула,которого пополнил и забыл.