То на нові маяти і щось там ще збираютьГорецкий, вимкнути автоматичний пошук мережі, тобто щоб не підключався апарат до 4жо.Режим 3ж поставити треба на ту карту
2G еще лучшеРежим 3ж поставити треба на ту карту
@Горецкий, вимкнути автоматичний пошук мережі, тобто щоб не підключався апарат до 4жо.
Певне сімка 4ж, в мене на 3ж нічого не здирає передача вимкнена і вайфай включений, от і міняй карту на 4ж після такго свинства.У мене в дружини також кожного місяця в день абонплати знімають якісь гривні на інтернет, хоч абонплати по тарифу вистачає і увімкнений вайфай...
Ну чого варто було і очікувати, сам думав чи міняти свою стару карту, але ще раз пересвідчився, що того не варто робити.len_non, так, в 4ж. У неї це інтернет сім карта
Не всі телефони можуть переключитись в 2ж.Горецкий, 1) перевірте, чи списує при режимі only 2g/only 3g
2) допоможе, повернути кошти так точно, особливо, коли у виписці відсутнє користання інтернетом. Але ж ніхто не подає!
3) вони підключили інтернет усім поголовно, тому у вас і списує.
Post automatically merged:
len_non, у мене нова сім-карта, але стоїть у режимі 2жо, на рахунку нуль, нічого не знімає![]()
А зачем бутлоадер, если инженерка это просто определенный ussd код.Ой наприклад мій дудки почитав і так як бут заблокований то є неможливим
В себе часто помічав, що в режимі 4G, навіть при наявності wi-fi, вранці телефон показує, що використано пакетних данних 1.5-2 кбайта. При чому вночі телефон не юзався і wi-fi не вимикався. Отже в мережі 4g ходить якийсь службовий трафік, який телефон відображає, як вихід в інтернет. Цей трафік показує телефон, а не додаток МКС.У мене в дружини також кожного місяця в день абонплати знімають якісь гривні на інтернет, хоч абонплати по тарифу вистачає і увімкнений вайфай...
В себе часто помічав, що в режимі 4G, навіть при наявності wi-fi, вранці телефон показує, що використано пакетних данних 1.5-2 кбайта. При чому вночі телефон не юзався і wi-fi не вимикався. Отже в мережі 4g ходить якийсь службовий трафік, який телефон відображає, як вихід в інтернет. Цей трафік показує телефон, а не додаток МКС.