То на нові маяти і щось там ще збирають Режим 3ж поставити треба на ту картуГорецкий, вимкнути автоматичний пошук мережі, тобто щоб не підключався апарат до 4жо.
2G еще лучшеРежим 3ж поставити треба на ту карту
@Горецкий, вимкнути автоматичний пошук мережі, тобто щоб не підключався апарат до 4жо.
Певне сімка 4ж, в мене на 3ж нічого не здирає передача вимкнена і вайфай включений, от і міняй карту на 4ж після такго свинства.У мене в дружини також кожного місяця в день абонплати знімають якісь гривні на інтернет, хоч абонплати по тарифу вистачає і увімкнений вайфай...
Ну чого варто було і очікувати, сам думав чи міняти свою стару карту, але ще раз пересвідчився, що того не варто робити.len_non, так, в 4ж. У неї це інтернет сім карта
Не всі телефони можуть переключитись в 2ж.Горецкий, 1) перевірте, чи списує при режимі only 2g/only 3g
2) допоможе, повернути кошти так точно, особливо, коли у виписці відсутнє користання інтернетом. Але ж ніхто не подає!
3) вони підключили інтернет усім поголовно, тому у вас і списує.
Post automatically merged:
len_non, у мене нова сім-карта, але стоїть у режимі 2жо, на рахунку нуль, нічого не знімає
А зачем бутлоадер, если инженерка это просто определенный ussd код.Ой наприклад мій дудки почитав і так як бут заблокований то є неможливим
В себе часто помічав, що в режимі 4G, навіть при наявності wi-fi, вранці телефон показує, що використано пакетних данних 1.5-2 кбайта. При чому вночі телефон не юзався і wi-fi не вимикався. Отже в мережі 4g ходить якийсь службовий трафік, який телефон відображає, як вихід в інтернет. Цей трафік показує телефон, а не додаток МКС.У мене в дружини також кожного місяця в день абонплати знімають якісь гривні на інтернет, хоч абонплати по тарифу вистачає і увімкнений вайфай...
В себе часто помічав, що в режимі 4G, навіть при наявності wi-fi, вранці телефон показує, що використано пакетних данних 1.5-2 кбайта. При чому вночі телефон не юзався і wi-fi не вимикався. Отже в мережі 4g ходить якийсь службовий трафік, який телефон відображає, як вихід в інтернет. Цей трафік показує телефон, а не додаток МКС.