Глюки Київстар

dmb

Місто
Михайловка
Каждые 20 минут кс шлет смс что заканчиваются мегабайты и куча текста что делать в этом случае. Уже 4 смски прислали. На счету 14гб трафа, несколько дней назад оплатил тариф. Что за фигня, хз.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
@dbm можна заблокувати вхідні смс на певний час, поки КС не попуститься. Ну або спробувати перезавантажити телефон

• Like
Реакції: dmb
Місто
Шостка
Хто знає, як зараз на "Персональному інтернеті" (бізнес-підключення) налаштувати "статичну іp-адресу, або зробити перенесення?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Ще й проблеми з проводовим інтернетом, прислали повідомлення
«На період відсутності доступу до Домашнього Інтернету Вам надано безлімітний доступ до супершвидкого 3G Інтернету. Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що Ви з нами!»

Morino

Користувач
Місто
Львів
Відкрита аварія
Складнощі з поповнення рахунку по всім каналам.
От щойно 10грн кинув, все поповнилось.
Post automatically merged:

Відкрита аварія
Складнощі з поповнення рахунку по всім каналам.
От щойно 10грн кинув, все поповнилось.
От трафік за соцмережі і ютуб знімає через раз, як забажає, ютуб оф преміум.

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Як зараз скасувати реєстрацію номеру, якщо в магазині Київстар не сходяться дані чомусь!!! колись реєстрував в мій київстар і неможливо відновити сім. Перевірка по номерам в магазині не спрацьовувала, зі слів консультанта - немає такої можливості. Якось жалко втрачати номер 2006 року із-за глюків київстар(

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Як зараз скасувати реєстрацію номеру, якщо в магазині Київстар не сходяться дані чомусь!!! колись реєстрував в мій київстар і неможливо відновити сім. Перевірка по номерам в магазині не спрацьовувала, зі слів консультанта - немає такої можливості. Якось жалко втрачати номер 2006 року із-за глюків київстар(
Якщо паспорт "книжечка" - спробуй щоб вбили тільки його номер, без серії як ід-картку. У мене у дружини теж була проблема через глюки МКС і виявилось що отак от криво зареєструвалось.
Якщо не допоможе - проси співробітника магазину зв'язатись з супервайзером, треба буде сфоткати і переслати супервайзеру документ на який була реєстрація. Супервайзер може звірити дані в системі з реальним документом і якщо там ситуація, схожа на ту що я описав - він повідомить співробітнику магазину коретні, на думку системи, дані і далі вже співробітник зможе їх змінити на реальні.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
webivan, Андрюх@dp.ua, у мене пробували різні варіанти, в т.ч. і ІПНи... Співробітник навіть психувати почав, коли я йому говорив як треба - типу він вже в курсі і він тут експерт, а не я))
smk, дивись мої повідомлення, був в такій ситуації, мабуть з місяць мусолили і таки відмінили некоректну реєстрацію. У мене був в наявності холдер і сім, але номер був переведений на єсім і це викликало у них труднощі... Написав декілька заяв і звернень як в цоа, так і на ел.пошту. До речі в деяких цоа бувають специ з трохи більшими правами доступу і бачать на які дані зареєстровано номер, але це допомагає)) Йдіть в цоа і пишіть заяву на скасування реєстрації, якщо це можливо.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Пытаюсь сейчас с ПУМБ-а пополнить свой киевстаровский номер, а мне ПУМБ радостно сообщает: Прием платежей для абонента невозможен

Місто
Хмельницький
Некоторые базовые станции операторов мобильной связи могут не работать по причине перебоев с электроэнергией (объявили сейчас в Марафоне новостей по ТВ). Киевская, Запорожская...

Зверху