Глюки Київстар

dmb

Місто
Михайловка
Телефон
Redmi Note 11 pro 5g
Каждые 20 минут кс шлет смс что заканчиваются мегабайты и куча текста что делать в этом случае. Уже 4 смски прислали. На счету 14гб трафа, несколько дней назад оплатил тариф. Что за фигня, хз.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
@dbm можна заблокувати вхідні смс на певний час, поки КС не попуститься. Ну або спробувати перезавантажити телефон

• Like
Реакції: dmb

dmb

Місто
Михайловка
Телефон
Redmi Note 11 pro 5g
@dbm можна заблокувати вхідні смс на певний час, поки КС не попуститься. Ну або спробувати перезавантажити телефон
Ок, спробую. Зараз знов прислали, период 20хв, вже 5й раз.

Місто
Шостка
Хто знає, як зараз на "Персональному інтернеті" (бізнес-підключення) налаштувати "статичну іp-адресу, або зробити перенесення?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Ще й проблеми з проводовим інтернетом, прислали повідомлення
«На період відсутності доступу до Домашнього Інтернету Вам надано безлімітний доступ до супершвидкого 3G Інтернету. Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що Ви з нами!»

Morino

Користувач
Місто
Львів
Відкрита аварія
Складнощі з поповнення рахунку по всім каналам.
От щойно 10грн кинув, все поповнилось.
Post automatically merged:

Відкрита аварія
Складнощі з поповнення рахунку по всім каналам.
От щойно 10грн кинув, все поповнилось.
От трафік за соцмережі і ютуб знімає через раз, як забажає, ютуб оф преміум.

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Як зараз скасувати реєстрацію номеру, якщо в магазині Київстар не сходяться дані чомусь!!! колись реєстрував в мій київстар і неможливо відновити сім. Перевірка по номерам в магазині не спрацьовувала, зі слів консультанта - немає такої можливості. Якось жалко втрачати номер 2006 року із-за глюків київстар(

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Як зараз скасувати реєстрацію номеру, якщо в магазині Київстар не сходяться дані чомусь!!! колись реєстрував в мій київстар і неможливо відновити сім. Перевірка по номерам в магазині не спрацьовувала, зі слів консультанта - немає такої можливості. Якось жалко втрачати номер 2006 року із-за глюків київстар(
Якщо паспорт "книжечка" - спробуй щоб вбили тільки його номер, без серії як ід-картку. У мене у дружини теж була проблема через глюки МКС і виявилось що отак от криво зареєструвалось.
Якщо не допоможе - проси співробітника магазину зв'язатись з супервайзером, треба буде сфоткати і переслати супервайзеру документ на який була реєстрація. Супервайзер може звірити дані в системі з реальним документом і якщо там ситуація, схожа на ту що я описав - він повідомить співробітнику магазину коретні, на думку системи, дані і далі вже співробітник зможе їх змінити на реальні.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
webivan, Андрюх@dp.ua, у мене пробували різні варіанти, в т.ч. і ІПНи... Співробітник навіть психувати почав, коли я йому говорив як треба - типу він вже в курсі і він тут експерт, а не я))
smk, дивись мої повідомлення, був в такій ситуації, мабуть з місяць мусолили і таки відмінили некоректну реєстрацію. У мене був в наявності холдер і сім, але номер був переведений на єсім і це викликало у них труднощі... Написав декілька заяв і звернень як в цоа, так і на ел.пошту. До речі в деяких цоа бувають специ з трохи більшими правами доступу і бачать на які дані зареєстровано номер, але це допомагає)) Йдіть в цоа і пишіть заяву на скасування реєстрації, якщо це можливо.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Пытаюсь сейчас с ПУМБ-а пополнить свой киевстаровский номер, а мне ПУМБ радостно сообщает: Прием платежей для абонента невозможен

Місто
Хмельницький
Некоторые базовые станции операторов мобильной связи могут не работать по причине перебоев с электроэнергией (объявили сейчас в Марафоне новостей по ТВ). Киевская, Запорожская...

Зверху