Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
В останні дні, коли дзвоню на номери Київстар, то в трубці - довга тиша. Чекати чи перенабирати? Ненадійний зв'язок.

Добре, що можна подзвонити на Лайф цим людям. А наповнення тарифів і ціну порівнювати нема рації. У Лайфселл наповнення хвилин на інших операторів більше та дешевше.

Поки плачу за тариф оператора Київстар ціну баночки сметани, то користуюся.

Місто
Вінниця
В останні дні, коли дзвоню на номери Київстар, то в трубці - довга тиша. Чекати чи перенабирати? Ненадійний зв'язок.
От я така ж жертва тільки МЕНІ не можуть додзвонитися а не я іншим,бо КС навіть не думає про те шо треба нормально налаштувати HLR а не тяп ляп аби як

Місто
Вінниця
нормально налаштувати HLR
Ви впевнені що у Вашому випадку треба налаштовувати саме HLR? Чи Ви це так просто тяп ляпнули?
Дійсно, чого ж той HLR винен коли замість того щоб пустити звукове повідомлення Абонент не в мережі пропускає у голосовий інтерфейс для зʼєднання з абонентом який банально не в мережі або в мережі але воно його банально не бачить і шукає те чого нема і потім розриває дзвінок

Останнє редагування:

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Київстар в мене як резервна сім, туди дзвонять скнари, хто не хоче витрачати тарифні хвилини.
Не повіриш, таких скнар мільйони.
Навіщо витрачати тарифні хвилини, якщо можна обійтися внутрішньомережевим дзвінком? Особисто у тебе є пояснення?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Київстар в мене як резервна сім, туди дзвонять скнари, хто не хоче витрачати тарифні хвилини.
Не повіриш, таких скнар мільйони.
Навіщо витрачати тарифні хвилини, якщо можна обійтися внутрішньомережевим дзвінком? Особисто у тебе є пояснення?
Тому що через таких скнар мені доводиться тримати номер на Київстарі. Використовувати виключно на вхідні дзвінки. Якби не ці люди, номер міг взагалі вимкнути, чи перенести по MNP. А так вісить номер як баласт, і вимкнути шкода, і перенести не актуально (бо ніхто не буде дзвонити).

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
Тому що через таких скнар мені доводиться тримати номер на Київстарі. Використовувати виключно на вхідні дзвінки. Якби не ці люди, номер міг взагалі вимкнути, чи перенести по MNP. А так вісить номер як баласт, і вимкнути шкода, і перенести не актуально (бо ніхто не буде дзвонити).
Я вибачаюсь, але це означає лише, що не особо ти їм і потрібен. Хто захоче, чи кому дійсно треба, подзвонять на іншого оператора. А тримати цілу SIM заради такого- не комільфо.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Я вибачаюсь, але це означає лише, що не особо ти їм і потрібен. Хто захоче, чи кому дійсно треба, подзвонять на іншого оператора. А тримати цілу SIM заради такого- не комільфо.
Саме так. В основному на той номер телефонують чисто потеревенити від нудьги. Зрідка хтось телефонує на Київстар, по серйозних темах, іто ті в кого немає основного номера lifecell, і так повідомляю їм основний номер.

Місто
Вінниця
Доброї ночі народ, хочу спитатися у MNP абонентів КС чи у них усе нормально з дзвінками? Бо коли я в місті дзвінки є, коли дома то вже починається серія Санти Барбари що гудків нема від слова взагалі,і це не залежно від того чи той звʼязок є чи його нема все одно гудків не буде до тайм-ауту хоча по ідеї має бути або дзвінок або Абонент не в мережі, ніби HLR GSM вишки тупить який шукає або те що є і не находить або шукає те чого нема.
Але якщо дзвонити на корінний КС(діджус та інші) усе проходить як має бути, тільки мій мнпшник має проблеми з дзвінками.
Звернення наврядчи поможуть бо вже так воював за мобільний інтернет і по ітогу фіга одна з маком
Вирішив я подати звернення щодо цієї Санти Барбари
Які ставки шо відповість КС?

Вкладення

• IMG_4029.jpeg
    IMG_4029.jpeg
    55.5 КБ · Перегляди: 65

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
У своєму репертуарі. Ми проблему вирішили, з повагою Київстар. Але по факту, проблема лишиться. Для Київстар ваша проблема не така вже і глобальна.

Місто
Вінниця
У своєму репертуарі. Ми проблему вирішили, з повагою Київстар. Але по факту, проблема лишиться. Для Київстар ваша проблема не така вже і глобальна.
У такому випадку можливо звернусь до НКРЗІ

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Sanches, Точно такі самі SMS отримував від них недавно - після того, як зафіксували мою заявку щодо проблем з VoWiFi. До речі, статус вашої заявки має бути видно в застосунку Мій Київстар.
В результаті вони щодня присилали повідомлення про чергове перенесення "вирішення", бо мовляв треба більше часу. Потім взагалі перестали слати ті SMS. А десь через тиждень подзвонили, розпитували, знизали плечима (бо не знають причину траблів) - і закрили заявку. Нічого не було вирішено. Сподіваюсь, у вас складеться більш вдало.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
До речі, з огляду на нестабільну роботу VoWiFi у мене, вирішив поки не користуватись ним і бути виключно на VoLTE. Так-от, якщо раніше вдома під час дзвінків викидало з VoLTE в 2G через поганий сигнал 4G (ну, це не найгірший сценарій, бо в принципі можна продовжити розмову попри булькання і дикі перепади гучності) - то останнім часом дзвінки максимально чіпляються за VoLTE, але через поганий сигнал 4G співрозмовники в якийсь момент мене перестають чути.
В якості дикого експерименту спробував ще і VoLTE виключити і покористуватися по-олдскульному, де весь голос іде через 2G - то майже відразу почав ловити недодзвони.
Чим далі, тим неприємніше дивує Київстар. І думаю, що заявки їм до одного місця, якщо ці складнощі не мають масового характеру.

А, ще забув. На фоні цього всього ще й подзвонили вчора з пропозицією змінити мій тариф "Все разом" на інший, де менше пакетних послуг за більші гроші. Сюр ...

Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Не будемо гадати. А краще почекаємо відповіді від Київстар.
Ага,будем чекати усім редом шо накалякає кс
Post automatically merged:

До речі, з огляду на нестабільну роботу VoWiFi у мене, вирішив поки не користуватись ним і бути виключно на VoLTE. Так-от, якщо раніше вдома під час дзвінків викидало з VoLTE в 2G через поганий сигнал 4G (ну, це не найгірший сценарій, бо в принципі можна продовжити розмову попри булькання і дикі перепади гучності) - то останнім часом дзвінки максимально чіпляються за VoLTE, але через поганий сигнал 4G співрозмовники в якийсь момент мене перестають чути.
В якості дикого експерименту спробував ще і VoLTE виключити і покористуватися по-олдскульному, де весь голос іде через 2G - то майже відразу почав ловити недодзвони.
Чим далі, тим неприємніше дивує Київстар. І думаю, що заявки їм до одного місця, якщо ці складнощі не мають масового характеру.
Якщо у вас є номера заявок ви можете звернутись до НКРЗІ(НКЕК), в мене було що вишка не добивала 4г, нічого КС толкового не дав у відповідь і після звернення у НКРЗІ КС покосили дурачка що ми не знаємо яку адресу зазначав абонент і поблизу від місця проживання абонента вишка працює нормально і потім пробили 4г

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Sanches, А можете підказати, як ви зверталися до НКЕК? Через форму на їхньому сайті?

Місто
Zhytomyr
В мене питання а що це за глюк. На кнопковому телефоні телефон не хоче реєструватись в мережі Київстар і падає в нац роумінг при ручному пошуку знаходить лиш UMC (Vodafone) та Life а от Київстар ні як би я не намагався. На старому смартфоні схожа ситуація була там не знаходило Київстар 2дж якщо примусово його не обрати. А от на основному смартфоні все ок і працює як треба. І це сталося вчора коли мережа зникла на 15 хвилин. Не розумію що відбувається

Місто
Вінниця
В мене питання а що це за глюк. На кнопковому телефоні телефон не хоче реєструватись в мережі Київстар і падає в нац роумінг при ручному пошуку знаходить лиш UMC (Vodafone) та Life а от Київстар ні як би я не намагався. На старому смартфоні схожа ситуація була там не знаходило Київстар 2дж якщо примусово його не обрати. А от на основному смартфоні все ок і працює як треба. І це сталося вчора коли мережа зникла на 15 хвилин. Не розумію що відбувається
Специфіка пристрою або БС/сім
Іншого пояснення я не бачу

Зверху