Глюки Київстар

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
так перенеси номер на лайф. Рік за 180 грн
А якщо в його Kyivstar - "LOVE UA Базовий" за 125грн, йому що постійно прийдеться думати де знайти додаткових 55грн? Лайф вже не такий бюджетний, як був раніше.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Саня-068, я білтше про то, що там 1500 чи скільки хвилин на ворога. В чужому регіоні самий нормальний тариф. В мене ваш регіон на КС, як майже самий дешевий з контракту, дає 300 хв за 275грн…Як на мене різниця помітна і вона не на користь кс

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Матвєй, головне не кількість хвилин на ворогів, а куди дзвонити. Для прикладу на Київстарі я використовую 40-50 хвилин на інші мережі, а якби користувався Лайфселл було б 500-600.

Місто
Львів
Як на мене різниця помітна і вона не на користь кс
Все залежить від телефонної книги. Якщо близькі, родичі та друзі переважно на Київстар, то переходити на Лайф не дуже зручно.
Тим більше, якщо в старшого покоління якигось 60-100 хвилин на "ворогів" - кожен раз пояснювати, що "зараз відіб'ю і передзвоню, щоб тобі хвилини не їло" якось тупо. Не вартує воно тої економії 80-100 грн. в місяць.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
В останні дні, коли дзвоню на номери Київстар, то в трубці - довга тиша. Чекати чи перенабирати? Ненадійний зв'язок.

Добре, що можна подзвонити на Лайф цим людям. А наповнення тарифів і ціну порівнювати нема рації. У Лайфселл наповнення хвилин на інших операторів більше та дешевше.

Поки плачу за тариф оператора Київстар ціну баночки сметани, то користуюся.

Зверху