Глюки Київстар

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
В останні дні, коли дзвоню на номери Київстар, то в трубці - довга тиша. Чекати чи перенабирати? Ненадійний зв'язок.

Добре, що можна подзвонити на Лайф цим людям. А наповнення тарифів і ціну порівнювати нема рації. У Лайфселл наповнення хвилин на інших операторів більше та дешевше.

Поки плачу за тариф оператора Київстар ціну баночки сметани, то користуюся.

Місто
Вінниця
В останні дні, коли дзвоню на номери Київстар, то в трубці - довга тиша. Чекати чи перенабирати? Ненадійний зв'язок.
От я така ж жертва тільки МЕНІ не можуть додзвонитися а не я іншим,бо КС навіть не думає про те шо треба нормально налаштувати HLR а не тяп ляп аби як

Місто
Вінниця
нормально налаштувати HLR
Ви впевнені що у Вашому випадку треба налаштовувати саме HLR? Чи Ви це так просто тяп ляпнули?
Дійсно, чого ж той HLR винен коли замість того щоб пустити звукове повідомлення Абонент не в мережі пропускає у голосовий інтерфейс для зʼєднання з абонентом який банально не в мережі або в мережі але воно його банально не бачить і шукає те чого нема і потім розриває дзвінок

Останнє редагування:

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Київстар в мене як резервна сім, туди дзвонять скнари, хто не хоче витрачати тарифні хвилини.
Не повіриш, таких скнар мільйони.
Навіщо витрачати тарифні хвилини, якщо можна обійтися внутрішньомережевим дзвінком? Особисто у тебе є пояснення?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Київстар в мене як резервна сім, туди дзвонять скнари, хто не хоче витрачати тарифні хвилини.
Не повіриш, таких скнар мільйони.
Навіщо витрачати тарифні хвилини, якщо можна обійтися внутрішньомережевим дзвінком? Особисто у тебе є пояснення?
Тому що через таких скнар мені доводиться тримати номер на Київстарі. Використовувати виключно на вхідні дзвінки. Якби не ці люди, номер міг взагалі вимкнути, чи перенести по MNP. А так вісить номер як баласт, і вимкнути шкода, і перенести не актуально (бо ніхто не буде дзвонити).

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Тому що через таких скнар мені доводиться тримати номер на Київстарі. Використовувати виключно на вхідні дзвінки. Якби не ці люди, номер міг взагалі вимкнути, чи перенести по MNP. А так вісить номер як баласт, і вимкнути шкода, і перенести не актуально (бо ніхто не буде дзвонити).
Я вибачаюсь, але це означає лише, що не особо ти їм і потрібен. Хто захоче, чи кому дійсно треба, подзвонять на іншого оператора. А тримати цілу SIM заради такого- не комільфо.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Я вибачаюсь, але це означає лише, що не особо ти їм і потрібен. Хто захоче, чи кому дійсно треба, подзвонять на іншого оператора. А тримати цілу SIM заради такого- не комільфо.
Саме так. В основному на той номер телефонують чисто потеревенити від нудьги. Зрідка хтось телефонує на Київстар, по серйозних темах, іто ті в кого немає основного номера lifecell, і так повідомляю їм основний номер.

Місто
Вінниця
Доброї ночі народ, хочу спитатися у MNP абонентів КС чи у них усе нормально з дзвінками? Бо коли я в місті дзвінки є, коли дома то вже починається серія Санти Барбари що гудків нема від слова взагалі,і це не залежно від того чи той звʼязок є чи його нема все одно гудків не буде до тайм-ауту хоча по ідеї має бути або дзвінок або Абонент не в мережі, ніби HLR GSM вишки тупить який шукає або те що є і не находить або шукає те чого нема.
Але якщо дзвонити на корінний КС(діджус та інші) усе проходить як має бути, тільки мій мнпшник має проблеми з дзвінками.
Звернення наврядчи поможуть бо вже так воював за мобільний інтернет і по ітогу фіга одна з маком
Вирішив я подати звернення щодо цієї Санти Барбари
Які ставки шо відповість КС?

Вкладення

• IMG_4029.jpeg
    IMG_4029.jpeg
    55.5 КБ · Перегляди: 58

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
У своєму репертуарі. Ми проблему вирішили, з повагою Київстар. Але по факту, проблема лишиться. Для Київстар ваша проблема не така вже і глобальна.

Місто
Вінниця
У своєму репертуарі. Ми проблему вирішили, з повагою Київстар. Але по факту, проблема лишиться. Для Київстар ваша проблема не така вже і глобальна.
У такому випадку можливо звернусь до НКРЗІ

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray

Місто
Луцьк
Sanches, Точно такі самі SMS отримував від них недавно - після того, як зафіксували мою заявку щодо проблем з VoWiFi. До речі, статус вашої заявки має бути видно в застосунку Мій Київстар.
В результаті вони щодня присилали повідомлення про чергове перенесення "вирішення", бо мовляв треба більше часу. Потім взагалі перестали слати ті SMS. А десь через тиждень подзвонили, розпитували, знизали плечима (бо не знають причину траблів) - і закрили заявку. Нічого не було вирішено. Сподіваюсь, у вас складеться більш вдало.

Місто
Луцьк
До речі, з огляду на нестабільну роботу VoWiFi у мене, вирішив поки не користуватись ним і бути виключно на VoLTE. Так-от, якщо раніше вдома під час дзвінків викидало з VoLTE в 2G через поганий сигнал 4G (ну, це не найгірший сценарій, бо в принципі можна продовжити розмову попри булькання і дикі перепади гучності) - то останнім часом дзвінки максимально чіпляються за VoLTE, але через поганий сигнал 4G співрозмовники в якийсь момент мене перестають чути.
В якості дикого експерименту спробував ще і VoLTE виключити і покористуватися по-олдскульному, де весь голос іде через 2G - то майже відразу почав ловити недодзвони.
Чим далі, тим неприємніше дивує Київстар. І думаю, що заявки їм до одного місця, якщо ці складнощі не мають масового характеру.

А, ще забув. На фоні цього всього ще й подзвонили вчора з пропозицією змінити мій тариф "Все разом" на інший, де менше пакетних послуг за більші гроші. Сюр ...

Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Не будемо гадати. А краще почекаємо відповіді від Київстар.
Ага,будем чекати усім редом шо накалякає кс
Post automatically merged:

До речі, з огляду на нестабільну роботу VoWiFi у мене, вирішив поки не користуватись ним і бути виключно на VoLTE. Так-от, якщо раніше вдома під час дзвінків викидало з VoLTE в 2G через поганий сигнал 4G (ну, це не найгірший сценарій, бо в принципі можна продовжити розмову попри булькання і дикі перепади гучності) - то останнім часом дзвінки максимально чіпляються за VoLTE, але через поганий сигнал 4G співрозмовники в якийсь момент мене перестають чути.
В якості дикого експерименту спробував ще і VoLTE виключити і покористуватися по-олдскульному, де весь голос іде через 2G - то майже відразу почав ловити недодзвони.
Чим далі, тим неприємніше дивує Київстар. І думаю, що заявки їм до одного місця, якщо ці складнощі не мають масового характеру.
Якщо у вас є номера заявок ви можете звернутись до НКРЗІ(НКЕК), в мене було що вишка не добивала 4г, нічого КС толкового не дав у відповідь і після звернення у НКРЗІ КС покосили дурачка що ми не знаємо яку адресу зазначав абонент і поблизу від місця проживання абонента вишка працює нормально і потім пробили 4г

Останнє редагування:
Місто
Zhytomyr
В мене питання а що це за глюк. На кнопковому телефоні телефон не хоче реєструватись в мережі Київстар і падає в нац роумінг при ручному пошуку знаходить лиш UMC (Vodafone) та Life а от Київстар ні як би я не намагався. На старому смартфоні схожа ситуація була там не знаходило Київстар 2дж якщо примусово його не обрати. А от на основному смартфоні все ок і працює як треба. І це сталося вчора коли мережа зникла на 15 хвилин. Не розумію що відбувається

Місто
Вінниця
В мене питання а що це за глюк. На кнопковому телефоні телефон не хоче реєструватись в мережі Київстар і падає в нац роумінг при ручному пошуку знаходить лиш UMC (Vodafone) та Life а от Київстар ні як би я не намагався. На старому смартфоні схожа ситуація була там не знаходило Київстар 2дж якщо примусово його не обрати. А от на основному смартфоні все ок і працює як треба. І це сталося вчора коли мережа зникла на 15 хвилин. Не розумію що відбувається
Специфіка пристрою або БС/сім
Іншого пояснення я не бачу

Зверху