- Місто
- Львів
3,70 грн. бонусів висять вже кілька місяців. Сам не знаю, звідки вони взялися. Справа точно не в них.видно, що є бонуси
3,70 грн. бонусів висять вже кілька місяців. Сам не знаю, звідки вони взялися. Справа точно не в них.видно, що є бонуси
Перевірте інші бонусні рахунки.3,70 грн. бонусів висять вже кілька місяців. Сам не знаю, звідки вони взялися. Справа точно не в них.видно, що є бонуси
Знаю тільки *112#.Перевірте інші бонусні рахунки.
У них со вчерашнего вечера полный <¥©¥©€, система накрылась, комбинации ussd не работают, 477/466 не работает, сайт и приложение мой Киевстар тоже не работает, просто бред, полная жопа.Сайт Киевстара не грузится, хотя shop работает...
рефармінґ мають робити вночі, в них щось з сервером який за це все відповідає сталось.Cronprog, можливо учора у Київській обл був якийсь рефармінґ чи якісь інші роботи і щось пішло не так.
У мене теж кс не працював і відповідав мені російською. Потім і лайф зник на 5хв по усіх діапазонах, але хвилин на 5. Звідси думка про рефармінґ.
Можна докладніше.доставкою смс в них вже давно проблеми.
Та шо тут детальніше... вже декілька місяців смс приходять хаотично: іноді одразу, іноді через пару годин після відправки, причому з затримкою приходять як сервісні смс (типу для входу в мкс, або підтвердження транзакції в смарт гроші), так і звичайні смс між звичайними номерами. Котики кажуть, що потрібно перезавантажити телефон. Іноді це допомагає, іноді ні.Можна докладніше.
Бо звернувся знайомий. На його телефон смс нормально приходять, а на телефон дружини - не хочуть. А в неї на номер картка приватбанку прив'язана.
Що робити?
Для чого змінювати оператора? Якщо проблема присутня лише на конкретних номерах, то достатньо поміняти лише номер.Що робити? Не знаю, змиритись, і терпіти. Якщо терпіння немає - змінюйте оператора.
Я б не сказав що це проблема тільки конкретних номерів, проблема масова. Але трапляється хаотично, з різною періодичністю, як йому (КС) зайде.Для чого змінювати оператора? Якщо проблема присутня лише на конкретних номерах, то достатньо поміняти лише номер.Що робити? Не знаю, змиритись, і терпіти. Якщо терпіння немає - змінюйте оператора.
Наверное из-за ночного рефраминга.Киевстар лежит нет связи. г. Обухов.